Elinstallation

  Vi utför elinstallationer i dom flesta miljöer och det är vi glada för. Vi kan erbjuda dig som kund till oss utförande inom villa, lägenhet, kontor, butik, industri, lokal & fastighet. Vi har kunder och samarbetspartners som vi har arbetat i många år. Vi tror på långvarigt samarbete även med våra kunder, att kunna erbjuda lösning för en elinstallation gör vi gärna men vi erbjuder gärna mer. Som t.ex energieffektiva lösningar, förberedelse för framtiden och möjliga andra val.  Kunskapen av att kunna veta vad möjligheterna med din elinstallation det vill vi erbjuda dig. Är det något du undrar över tveka inte att fråga kontoret eller våran personal. 

Elinstallation - Lydinghielmsgatan 4

Elinstallaion - Wallenstam Plus

Elinstallation - Entrematic

Elinstallation - Tärneskärsgatan 19

Elinstallation

J2 Elteknik har lång erfarenhet av elinstallation och andra elarbeten och utför elinstallationer. Vi tar på oss alla slags elinstallationer t.ex vid nyproduktioner men även vid ombyggnation av villor, lägenheter, villor och kontor. Självklart hjälper vi även till med enklare serviceuppdrag som ett trasigt vägguttag hemma. Vi håller även på med stora komplicerade styrsystem där det finns många komponenter där anläggningar är komplexa som t.ex butikskyla. För att kunna erbjuda den största elsäkerheten på våra elinstallationer, har vi har själva gått igenom vilket elmaterial vi vill använda oss av.  Allt material vi levererar uppfyller gällande produktstandard och är givetvis CE-märkt. Genom vår noga omsorg av material får vi sällan reklamationer och detta är vi väldigt stolta över.

J2 Elteknik AB

Vi arbetar bara med kvalitetsmaterial från erkända märken där vi kan garantera ett högkvalitativt resultat på de vi utför inom elinstallation. J2 Elteknik AB utför elinstallation med miljö, säkerhet och ekonomi i fokus. Vi har goda kunskaper om olika ljuskällor såsom LED, halogen, lysrör med mera.  Gällande elinstallationsarbeten är det allting från villa installation till industri. Vi har utfört flera villa byggnationsprojekt där nya villa områden har utformats. J2 Elteknik AB utför även många renovering. Vi större renoveringar har vi utformat ett sätt som gör att vi kan leverera bästa kvalité till enklast möjliga sätt. Vi arbetar aktivt med dropbox systemet som gör det möjligt för oss att dela information med byggföretag och kunden. Det gör att processen blir väldigt enkelt och bra för alla inblandade. Vi arbetar också aktivt med våra egenkontroller för att säkerställa funktion och kvalité. Vi erbjuder smarta lösningar som både är konkurrenskraftiga och miljövänliga. Vi har även utformat ett arbetssätt på byggnationer som gör att vi med enkelhet kan komma för komplettering vid senare tillfälle.    

Tveka inte att kontakta oss