Årets Elföretag

Årets Elföretag

Vinnare av Årets Elföretag 2015 & 2016

Det som gör oss till det bästa valet är vår personal.

Vi sparar all dokumentation på våra arbeten.

Årets Elföretag & Elektriker i Sverige 2015 & 2016

J2 Elteknik AB kniper guldet 2015 & försvarar bragden från 2015 även 2016.

ÅRETS ELFÖRETAG!

Vid hantverkaregalan i Stockholm blev vi framröstade som årets elföretag i hela Sverige 2015 samt nyligen 2016.

Genom röstning av alla våra kunder blev vi framröstade som det företaget i Sverige som har nöjdast kunder inom vår kategori: Elföretag små & medel stora.

Årets hantverkare hade en jury som tog del av ekonomin i företaget och tittade på branschcertifieringar m.m

J2 Elteknik AB (Johan & Johan Elteknik) är det enda företaget som har vunnit två år i rad. Och därmed kunde försvara titeln från 2015.

Frågor & Svar:

Att vinna en gång är stort. Sedan att ni kunde försvara guldet i år igen, hur tror du det gick till?

Genom vinsten förra året så har vi lärt oss mycket. Vi har på ett innovativt sätt förbättrat hela vårt arbetssätt. Då menar vi att vi har stärkt kedjan hela vägen från leverantör till slutkund. Men jag måste även ödmjukt säga att vi trodde inte ens vi skulle vinna första gången och absolut inte andra gången. Vi har våra underbara kunder att tacka för prisen. Att idka verksamhet som i Göteborg med omnejd är en mycket mindre marknad än t.ex Stockholm gör det faktiskt ännu större i våra ögon.

Varför tror du att ni vann priset?

Genom att lägga fokus på hela kedjan, från leverantör till slutkund har vi kunnat bygga ett starkt varumärke som står för kvalitet och gediget arbete.
Vi har även under tiden som har gått lagt mycket fokus på att bredda vår kompetens, vi skall kunna lösa alla utmaningar vi ställs inför. Sedan att vi aktivt arbetar med att inneha en stor yrkesstolthet. Vi skall vara nöjda med dom arbeten vi utför och hur vi utför dem.

Ni måste haft många nöjda kunder som har röstat på er?

Det har vi haft, vi är väldigt glada och kan sträcka på oss. Vi har alltid haft som mål att leverera bra lösningar till ett konkurrenskraftigt pris. Detta är ett kvitto på att vi är på rätt väg och skall fortsätta i denna riktning.

Någon speciell du skulle vilja tacka?

Först och främst mina arbetskollegor. Vi tillsammans har skapat detta företag, och vi tillsammans skall driva det vidare i samma anda som tidigare.
Skulle även vilja tacka våra samarbetspartners, utan dessa hade det inte heller varit möjligt att vinna det fina pris som vi gjort.

Sist men inte minst alla våra underbara kunder, utan er hade vi inte funnits här idag. Vi på J2 kommer alltid bära med oss minnen från tävlingen och vinsterna av Årets Elföretag.