Elfirma Göteborg

Elfirma Göteborg

Varför skall man anlita J2 Elteknik?

 

Vi är en elfirma som varit aktiva i Göteborg sedan 2009 då företaget grundades. Under den  tiden har vi skaffat oss en bred kundkrets som består av både företag och privatpersoner. 

Fokus har alltid varit nöjd kunder men gör det oss något speciella mot några andra? Troligtvis inte men vi har en personal som inget annat företag har. 

Dom lyckades göra så att vi vunnit kund nöjdaste elföretag i Sverige två år i rad. Förutom att vi har en bred kompetens så har vi två utbildningar varje år där personalen själva får vara med att välja. Helt enkelt för att vi är lika starka som den svagaste länken. 

Därav är vi en bra elfirma Göteborg som tåls att jämföras med.

Mejla oss

Vad har vi för system?

Dom systemen vi arbetar efter är framtagna av oss själva. Helt enkelt för att dom skall vara bäst anpassade till oss och våra kunder. 

Vi tror på transparens genom hela ledet. För att lyckats vara det behöver vi ha ett tidsedel system som inte går att mixtra med. Där timmar personalen skriver in går direkt till fakturering. 

Arbetshanteringen gör att varje order läggs upp så att personalen kan se dem och på sådant sätt kan vi vara mer på tårna om vi får en lucka och någon behöver hjälp snabbt.

Egenkontroller har ni säkert hört talas om och det är något som vi verkligen trycker på. Varje utfört arbete skall en egenkontroll skrivas så både vi som företag och våra kunder skall känna sig säkra på att anläggningen är byggd på rätt sätt.

Tveka inte att fråga oss om råd & tips

Vi finns där för våra kunder när vi behövs

Vår personal innehaver en bred kompetens

Vi erbjuder som Elfirma Göteborg är följande:

Kraft

När det kommer till den effekten som behövs då kan vi hjälpa er. Installation inom kraft är allting från att dra fram en matning till era vägguttag eller att mata en stor driven maskin. Vi kan ledningsberäkning, vi kan elservice och vi är ett bra val till både privatpersoner, företag och industri.  

Belysning

När det kommer till ljussättning eller hjälp/råd av produkter så kan vi hjälpa er. Personalen är utbildad att ge råd och visa på olika lösningar. Allt för att ge en energieffektiv och konkurrenskraftiga alternativ. När det kommer till olika produkter så har vi valt ut ett antal märken som vi vet fungerar utan massa onödiga reklamationer och driftstörningar. 

Styr

När man pratar styrning vad tänker man på då? Jag det kan vara allting från att styra in lampa inomhus eller dina utomhus armaturer. Det kan också vara från att styra maskiner med diverse olika system t.ex frekvensomriktare, mjukstartare. Vi erbjuder även styr inom värme och kyla, t.ex stora fastigheter eller livsmedelsbutiker. Vi arbetar med stora kända företag som t.ex Expertkyl

Data

Datainstallationen behöver anpassas efter både dagliga behov men även framtida. Ett helhetstänk när vi presenterar den lösningen vi tycker passar för dig som kund. Det kan vara allting från att välja en typ av snabbhet i kabeln, d.v.s kat5, kat6, kat6a, kat7. Alla dom olika kategorierna sänder och tar emot data i en viss hastighet och det påverkar din anläggning. Sedan är det lämpligt att det finns en sköld på din kabeln? För att motverka störningar från externa källor t.ex kraftledningar och dylikt. 

Kund

När du skall beställa ett arbete av oss gör du det enklast via mejl eller kontaktformuläret. Givetvis kan du även ringa om du har några funderingar och inte riktigt vet vad det är du behöver få utfört. Ibland kan vi vara tung belastade via telefonen det är därför många gånger det är enklare via mejl eller kontaktformuläret. Om du undrar om vi utför ditt arbete så är troligtvis svaret ja, vi utför det du behöver. Vi arbetar med små service, större renoveringar och nyproduktion upp till 3 miljoner. 

Projektering

Vi utför projekteringsarbeten vid renoveringar av det mindre slaget. Som t.ex vid villa, lägenhet och kontor. Det vi gör då är att vi ser hur din installation är dragen och utförd och sedan ritar vi in vad allting sitter. Har du inte ens påbörjat din installation då är en CAD ritning mycket enklare och billigare att göra. Många gånger gör vi en dold ritning på nyproduktioner av villor för att vi skall själva ha koll på anläggningen. Undrar du över kostnaden på en CAD ritning, tveka inte. Fråga oss.

Elfirma Göteborg

Måndagsmöte

Hur kan vi se till att vi håller oss uppdatera med våra projekt och alla nya elsäkerhetslager. Det gör vi genom vårt måndagsmöte är att vi träffas nere på kontoret för ett möte där vi går igenom alla pågående, avslutade och nya projekt som är på gång. Vi har en utbildningskvart, som vi på företaget kallar "kvarten". Där repeterar vi saker som kortslutningsströmmar, för impedans och kontinuitetsmätning. Även badrumszoner m.m. Kommer det nya föreskrifter och paragrafer går vi även igenom dom där. Det gör att vi är ett väldigt uppdaterad bolag som anser att personalen är våran viktigaste resurs. 

Öppettider

Våra öppettider är måndag-fredag 07:00-16:00

 
Efter arbetstid hänvisar vi samtal till våra email. Det gör vi för att vi motverkar stress faktor hos våran personal. Stressen har ökat i samhället och vi som företag måste ta kunna motverka detta i den mån det är möjligt för oss. Vid akuta ärenden så hänvisas ni till kontors numret.

Vi är verksamma som Elfirma inom följande orter:

Alingsås, Frölunda, Göteborg, Hisingen, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, PartilleVästra Frölunda