Elfirma Partille

Elfirma Partille

Vi har lyckats att vinna årets elföretag i Sverige två år i rad

Vår personal har bred kunskap att utföra era elarbeten

Vi har leveranstider på 0-3 veckor.

Vad får man om man anlitar oss?

 

Ni får en elektriker och elfirma som verkligen bryr sig om sina kunder. Vi har sedan starten 2009 arbetat aktivt för att vara ett elföretag att räkna med. 

Vi sitter på Brodalens industriområde i Partille och utgår där ifrån.

Våra kunder består av allting från kommun, företag till privatpersoner och det är vi väldigt stolta över. 

Våra arbetsuppgifter ser annorlunda ut och här demonstrerar vi våra fem senaste uppdrag.

  • Uppdatering av villa installation invändig - Privatperson
  • Styrsystem i förskola - Företag
  • Installation av kompressorer - Företag
  • Utbyte av utomhusbelysning - Privatperson
  • Service på ICA Sävedalen - Företag

Inget uppdrag är för litet för våran service avdelning, vi utför även el-entreprenader upp till 2 miljoner. 

Vi ger gärna tips och råd gällande eran elinstallation så tveka inte att höra av er.

Mejla oss

Hur arbetar vi på J2?

Som en elfirma Partille har vi sedan starten arbetat aktivt för att bygga våra egna system. Helt enkelt för att göra det så enkelt får våran del och även för våra kunder.

Våra egenkontroller har vi tagit dels för oss själva men även våra kunder. Det gjorde vi redan vid starten 2009. Att vi testar oss själva och även kan visa upp att vi utfört ett gott arbete. Man skall vara trygg med att anlita oss som sitt elföretag.

Orderhantering är något vi arbetar aktivt för att hålla effektivt och enkelt. Att hålla informationskedjan från kund till montör så allting blir efter kundens önskemål. 

Vi hoppas ni tycker vi är en attraktiv elfirma Partille och anlitar oss till er uppdrag.

Vi erbjuder som Elfirma Partille är följande:

Kraft

När det kommer till kraftförsörjning så kan man undra hur många säkringar och matningar man kan behöva? Vilken storlek skall det vara på kabeln? Hur många ampere skall det vara? Vi hjälper er så att matningarna i er elanläggning blir dom rätta. Vi drar fram ström till din nya diskmaskin, värmepump eller tvättmaskin/torktumlare. Vi på J2 Elteknik AB har mångårig erfarenhet att räkna ut vilken effekt det blir på olika saker och hela anläggningar. Hör av er till oss så tittar vi vad ni behöver och hur vi skall gå tillväga. 

Belysning

Vi har J2 Elteknik AB goda kunskaper när det kommer till ljussättning, både när det gäller val av armaturer & design sedan vilket typ av belysningslösning du skall välja. Vi har mångårig erfarenhet av ljussättning med downlights, spotlights, lysrör, LED med mera. Vi hjälper er tänka rätt när det kommer till vilken ljustemperatur du skall ha på din anläggning. Tips på hur många belysningspunkter det behövs och på vilket sätt man kan placera dom för att det skall bli det bästa resultatet för just dig.

Styr

När det kommer till styrning så arbetar vi inom flera olika områden. Vi hjälper dig med din givare till din panna, styrsystem för din belysning hemma & mer avancerade system. Hemma så finns det många olika styrsystem som KNX, BUS och trådlösa bluetooth styrning. Vi anpassar installationen till det som är bäst för dig, det som både ger dig den effektivaste lösning och den som är trevligast för plånboken. Vi utför även styrningar av större styranläggningar som t.ex matbutiker och skolor, för att styra kylsystemet så rätt det blir rätt temperatur på rätt ställe.

Data

Datainstallationen behöver anpassas efter både dagliga behov men även framtida. Ett helhetstänk när vi presenterar den lösningen vi tycker passar för dig som kund. Det kan vara allting från att välja en typ av snabbhet i kabeln, d.v.s kat5, kat6, kat6a, kat7. Alla dom olika kategorierna sänder och tar emot data i en viss hastighet och det påverkar din anläggning. Sedan är det lämpligt att det finns en sköld på din kabeln? För att motverka störningar från externa källor t.ex kraftledningar och dylikt. 

Kund

När du skall beställa ett arbete av oss gör du det enklast via mejl eller kontaktformuläret. Givetvis kan du även ringa om du har några funderingar och inte riktigt vet vad det är du behöver få utfört. Ibland kan vi vara tung belastade via telefonen det är därför många gånger det är enklare via mejl eller kontaktformuläret. Om du undrar om vi utför ditt arbete så är troligtvis svaret ja, vi utför det du behöver. Vi arbetar med små service, större renoveringar och nyproduktion upp till 3 miljoner. 

Projektering

Vi utför projekteringsarbeten vid renoveringar av det mindre slaget. Som t.ex vid villa, lägenhet och kontor. Det vi gör då är att vi ser hur din installation är dragen och utförd och sedan ritar vi in vad allting sitter. Har du inte ens påbörjat din installation då är en CAD ritning mycket enklare och billigare att göra. Många gånger gör vi en dold ritning på nyproduktioner av villor för att vi skall själva ha koll på anläggningen. Undrar du över kostnaden på en CAD ritning, tveka inte. Fråga oss.

Elfirma Partille

Måndagsmöte

Hur kan vi se till att vi håller oss uppdatera med våra projekt och alla nya elsäkerhetslager. Det gör vi genom vårt måndagsmöte är att vi träffas nere på kontoret för ett möte där vi går igenom alla pågående, avslutade och nya projekt som är på gång. Vi har en utbildningskvart, som vi på företaget kallar "kvarten". Där repeterar vi saker som kortslutningsströmmar, för impedans och kontinuitetsmätning. Även badrumszoner m.m. Kommer det nya föreskrifter och paragrafer går vi även igenom dom där. Det gör att vi är ett väldigt uppdaterad bolag som anser att personalen är våran viktigaste resurs. 

Öppettider

Våra öppettider är måndag-fredag 07:00-16:00

 
Efter arbetstid hänvisar vi samtal till våra email. Det gör vi för att vi motverkar stress faktor hos våran personal. Stressen har ökat i samhället och vi som företag måste ta kunna motverka detta i den mån det är möjligt för oss. Vid akuta ärenden så hänvisas ni till kontors numret.

Vi är verksamma som Elfirma inom följande orter:

Alingsås, Frölunda, Göteborg, Hisingen, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, PartilleVästra Frölunda