Elfirma Västra Frölunda

Elfirma Västra Frölunda

Vi har yrkesstolthet och innehaver en bred kompetens

Tveka inte att fråga oss om råd och tips på eran elinstallation

Vi är en samarbetspartner du kan räkna med

Vad kan vi erbjuda dig som kund?

Enklaste sättet för oss som elföretag att visa för dig vad vi kan erbjuda är att demonstrera vilka dom senaste utförda arbeten är. 

  • Utbyte av elcentral i lägenhet - Privatperson
  • Helrenovering av villa - Privatperson
  • Renovering av industrilokal till kontor - Företag
  • Utbyte av dåligt vägguttag på fasad, villa - Privatperson
  • Inkoppling av styrsystem, förskola - Företag

 

Som ni kan se är våra arbeten väldigt olika. Där har vi våran breda kompetens som våran största styrka. Vi kan hjälpa dig med det du behöver. Privatperson, företag och kommun är bland våra kunder. 

Vi tror på en härlig blandning ger den bästa kombinationen för oss. Vi vill inte vara för starka eller svaga på någon kundgrupp. 

Vi är en elfirma som funnits verksamma i Västra Frölunda sedan 2009.

 

Mejla oss

Varför skall ni välja oss?

Det självklara svaret på den frågan är våran personal. Dom har visat gång på gång att dom gör att vi på J2 Elteknik AB kan konkurrera med vilket företag som helst. 

För att vi skall innehava den höga kompetensen vi besitter idag går hela företaget på minst två utbildningar varje år. Kompetens och spetskompetens är en dagsvara som behöver förnyas hela tiden och det gör vi på J2.

Egna system är något vi har arbetet med sedan starten 2009. Idag arbetar vi efter vårt egna orderhanteringssystem och egenkontrollsystem. Det är framtaget för våran och våra kunders skull. För att ni skall vara säkra på att vi kommer och arbeten blir utföra på rätt sätt. Därav tycker vi att vi är ett bra val av elfirma Västra Frölunda.

 

Vi erbjuder som Elfirma Västra Frölunda är följande:

Kraft

När det kommer till kraftförsörjning så kan man undra hur många säkringar och matningar man kan behöva? Vilken storlek skall det vara på kabeln? Hur många ampere skall det vara? Vi hjälper er så att matningarna i er elanläggning blir dom rätta. Vi drar fram ström till din nya diskmaskin, värmepump eller tvättmaskin/torktumlare. Vi på J2 Elteknik AB har mångårig erfarenhet att räkna ut vilken effekt det blir på olika saker och hela anläggningar. Hör av er till oss så tittar vi vad ni behöver och hur vi skall gå tillväga. 

Belysning

Vi har J2 Elteknik AB goda kunskaper när det kommer till ljussättning, både när det gäller val av armaturer & design sedan vilket typ av belysningslösning du skall välja. Vi har mångårig erfarenhet av ljussättning med downlights, spotlights, lysrör, LED med mera. Vi hjälper er tänka rätt när det kommer till vilken ljustemperatur du skall ha på din anläggning. Tips på hur många belysningspunkter det behövs och på vilket sätt man kan placera dom för att det skall bli det bästa resultatet för just dig.

Styr

När det kommer till styrning så arbetar vi inom flera olika områden. Vi hjälper dig med din givare till din panna, styrsystem för din belysning hemma & mer avancerade system. Hemma så finns det många olika styrsystem som KNX, BUS och trådlösa bluetooth styrning. Vi anpassar installationen till det som är bäst för dig, det som både ger dig den effektivaste lösning och den som är trevligast för plånboken. Vi utför även styrningar av större styranläggningar som t.ex matbutiker och skolor, för att styra kylsystemet så rätt det blir rätt temperatur på rätt ställe.

Data

Datainstallationen behöver anpassas efter både dagliga behov men även framtida. Ett helhetstänk när vi presenterar den lösningen vi tycker passar för dig som kund. Det kan vara allting från att välja en typ av snabbhet i kabeln, d.v.s kat5, kat6, kat6a, kat7. Alla dom olika kategorierna sänder och tar emot data i en viss hastighet och det påverkar din anläggning. Sedan är det lämpligt att det finns en sköld på din kabeln? För att motverka störningar från externa källor t.ex kraftledningar och dylikt. 

Kund

När du skall beställa ett arbete av oss gör du det enklast via mejl eller kontaktformuläret. Givetvis kan du även ringa om du har några funderingar och inte riktigt vet vad det är du behöver få utfört. Ibland kan vi vara tung belastade via telefonen det är därför många gånger det är enklare via mejl eller kontaktformuläret. Om du undrar om vi utför ditt arbete så är troligtvis svaret ja, vi utför det du behöver. Vi arbetar med små service, större renoveringar och nyproduktion upp till 3 miljoner. 

Projektering

Vi utför projekteringsarbeten vid renoveringar av det mindre slaget. Som t.ex vid villa, lägenhet och kontor. Det vi gör då är att vi ser hur din installation är dragen och utförd och sedan ritar vi in vad allting sitter. Har du inte ens påbörjat din installation då är en CAD ritning mycket enklare och billigare att göra. Många gånger gör vi en dold ritning på nyproduktioner av villor för att vi skall själva ha koll på anläggningen. Undrar du över kostnaden på en CAD ritning, tveka inte. Fråga oss.

Elfirma Västra Frölunda

Måndagsmöte

Hur kan vi se till att vi håller oss uppdatera med våra projekt och alla nya elsäkerhetslager. Det gör vi genom vårt måndagsmöte är att vi träffas nere på kontoret för ett möte där vi går igenom alla pågående, avslutade och nya projekt som är på gång. Vi har en utbildningskvart, som vi på företaget kallar "kvarten". Där repeterar vi saker som kortslutningsströmmar, för impedans och kontinuitetsmätning. Även badrumszoner m.m. Kommer det nya föreskrifter och paragrafer går vi även igenom dom där. Det gör att vi är ett väldigt uppdaterad bolag som anser att personalen är våran viktigaste resurs. 

Öppettider

Våra öppettider är måndag-fredag 07:00-16:00

 
Efter arbetstid hänvisar vi samtal till våra email. Det gör vi för att vi motverkar stress faktor hos våran personal. Stressen har ökat i samhället och vi som företag måste ta kunna motverka detta i den mån det är möjligt för oss. Vid akuta ärenden så hänvisas ni till kontors numret.

Vi är verksamma som Elfirma inom följande orter:

Alingsås, Frölunda, Göteborg, Hisingen, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, PartilleVästra Frölunda