Bra Elektriker Göteborg

Bra Elektriker Göteborg

Vinnare av årets elföretag i Sverige två år i rad

När vi kommer till er har vi med oss kompetens och yrkesstolthet

Tveka inte att fråga oss om tips 

Vad är det som gör oss till ett bra val?

 

Vi som företag skulle trycka på två saker som gör oss till ett företag som man kan konkurrens utsätta. 

Våra egna system och vår personal.

Genom ständig utveckling sedan starten 2009 har vi arbetet fram våra egna system till att vara anpassade till verksamheten. När det kommer till orderhantering är det inte bara att skriva en arbetsorder. Vi behöver få med oss all information kunden har delgett oss, i både text format men även bilder. Vi skall hantera alla informationskällor som finns och även kunna vid avklarat arbete uppvisa dokumentation för arbetet. 

Egenkontroller är ett annat system som vi kontinuerligt arbetar med. Att vid varje utfört arbete skriva en kontroll över vårt arbete. Det skapar en trygghet hos oss som företag med även hos våra kunder. 

Personalen talar för sig själva, ständigt utföra arbeten som våra kunder är nöjda med. Med både engagemang och yrkesstolthet. Den ända anledning till att vi kunna vinna dom fina utmärkelserna vi har fått. 

 

Mejla oss

Vilka arbeten kan vi göra för er?

 

Med våran breda kompetens kan vi utföra dom flesta arbeten för er. Vi arbetar med både privatpersoner och företag. Vårt mål är att ni skall kunna rekommendera oss till andra, då vet vi att vi gjort ett bra arbete.

För att på ett enklare sätt kunna demonstrera vad för arbeten vi utför så kommer vi här demonstrera dom senaste arbeten.

  • Renovering av industrilokal till kontor - Företag
  • Renovering av fem stycken lägenheter - Företag
  • Nytt styrsystem på en förskola - Företag/Kommun
  • Montering av element i villa - Privatperson
  • Takarmatur monterad i lägenhet - Privatperson
  • Renovering av elinstallation i villa - Privatperson
  • Utbyte av dåligt vägguttag på fasad - Privatperson

 

En annan av vår styrka är våra breda kompetens. Vi har kunder inom dom flesta segmenten och det är ett kvitto att vi kan utföra dom jobben våra kunder kräver av oss. 

Det gör oss till ett bra val av elektriker i Göteborg och hoppas att ni hör av er

Vi erbjuder som Bra Elektriker Göteborg följande:

Kraft

När det kommer till kraftförsörjning så kan man undra hur många säkringar och matningar man kan behöva? Vilken storlek skall det vara på kabeln? Hur många ampere skall det vara? Vi hjälper er så att matningarna i er elanläggning blir dom rätta. Vi drar fram ström till din nya diskmaskin, värmepump eller tvättmaskin/torktumlare. Vi på J2 Elteknik AB har mångårig erfarenhet att räkna ut vilken effekt det blir på olika saker och hela anläggningar. Hör av er till oss så tittar vi vad ni behöver och hur vi skall gå tillväga. 

Belysning

Vi har J2 Elteknik AB goda kunskaper när det kommer till ljussättning, både när det gäller val av armaturer & design sedan vilket typ av belysningslösning du skall välja. Vi har mångårig erfarenhet av ljussättning med downlights, spotlights, lysrör, LED med mera. Vi hjälper er tänka rätt när det kommer till vilken ljustemperatur du skall ha på din anläggning. Tips på hur många belysningspunkter det behövs och på vilket sätt man kan placera dom för att det skall bli det bästa resultatet för just dig.

Styr

När det kommer till styrning så arbetar vi inom flera olika områden. Vi hjälper dig med din givare till din panna, styrsystem för din belysning hemma & mer avancerade system. Hemma så finns det många olika styrsystem som KNX, BUS och trådlösa bluetooth styrning. Vi anpassar installationen till det som är bäst för dig, det som både ger dig den effektivaste lösning och den som är trevligast för plånboken. Vi utför även styrningar av större styranläggningar som t.ex matbutiker och skolor, för att styra kylsystemet så rätt det blir rätt temperatur på rätt ställe.

Data

Datainstallationen behöver anpassas efter både dagliga behov men även framtida. Ett helhetstänk när vi presenterar den lösningen vi tycker passar för dig som kund. Det kan vara allting från att välja en typ av snabbhet i kabeln, d.v.s kat5, kat6, kat6a, kat7. Alla dom olika kategorierna sänder och tar emot data i en viss hastighet och det påverkar din anläggning. Sedan är det lämpligt att det finns en sköld på din kabeln? För att motverka störningar från externa källor t.ex kraftledningar och dylikt. 

Kund

När du skall beställa ett arbete av oss gör du det enklast via mejl eller kontaktformuläret. Givetvis kan du även ringa om du har några funderingar och inte riktigt vet vad det är du behöver få utfört. Ibland kan vi vara tung belastade via telefonen det är därför många gånger det är enklare via mejl eller kontaktformuläret. Om du undrar om vi utför ditt arbete så är troligtvis svaret ja, vi utför det du behöver. Vi arbetar med små service, större renoveringar och nyproduktion upp till 3 miljoner. 

Projektering

Vi utför projekteringsarbeten vid renoveringar av det mindre slaget. Som t.ex vid villa, lägenhet och kontor. Det vi gör då är att vi ser hur din installation är dragen och utförd och sedan ritar vi in vad allting sitter. Har du inte ens påbörjat din installation då är en CAD ritning mycket enklare och billigare att göra. Många gånger gör vi en dold ritning på nyproduktioner av villor för att vi skall själva ha koll på anläggningen. Undrar du över kostnaden på en CAD ritning, tveka inte. Fråga oss.

Måndagsmöte

Hur kan vi se till att vi håller oss uppdatera med våra projekt och alla nya elsäkerhetslager. Det gör vi genom vårt måndagsmöte är att vi träffas nere på kontoret för ett möte där vi går igenom alla pågående, avslutade och nya projekt som är på gång. Vi har en utbildningskvart, som vi på företaget kallar "kvarten". Där repeterar vi saker som kortslutningsströmmar, för impedans och kontinuitetsmätning. Även badrumszoner m.m. Kommer det nya föreskrifter och paragrafer går vi även igenom dom där. Det gör att vi är ett väldigt uppdaterad bolag som anser att personalen är våran viktigaste resurs. 

Öppettider

Våra öppettider är måndag-fredag 07:00-16:00

 
Efter arbetstid hänvisar vi samtal till våra email. Det gör vi för att vi motverkar stress faktor hos våran personal. Stressen har ökat i samhället och vi som företag måste ta kunna motverka detta i den mån det är möjligt för oss. Vid akuta ärenden så hänvisas ni till kontors numret.