Elektriker Alingsås

Elektriker Alingsås

Elektriker

Som Elektriker Alingsås har vi utfört många olika typer av arbeten och storlekar. J2 Elteknik AB utför arbetar mot både privatpersoner och företag samt även enstaka kommuner. 

Dom fem senaste elarbeten vi utför i Alingsås:

  • Helrenovering av villa - Privatperson
  • Skarvning av skadad kabel - Företag
  • Montering av elcentral i garage - Privatperson
  • Installation av 63A 3fas uttag - Företag
  • Felsökning av säkring i villa - Privatperson

Vi hjälper våra kunder med deras behov, även om det bara är utbyte av ett vägguttag eller renovering av hela deras system. 

Entreprenader är också något vi utför, dom största som vi har gjort i Alingsås är styrsystem och kraft på:

  • ICA Maxi Alingsås
  • Willys Alingsås
  • ICA Supermarket Alingsås

Vi är ett väletablerat bolag som funnit sedan 2009. Ända företag i Sverige som lyckats vinna årets elföretag två år i rad. Det gör oss till ett bra val av elektriker Alingsås.

Varför använda oss på J2?

Den erfarenheten vi har som företag är att när våra kunder är nöjda så är även vi det. Det gör oss inte speciellt unika men våra kunder talar för sig själva! Yrkesstoltheten hos personalen och den breda kompetensen gör att vi är ett företag att räkna med. 

Vi kommer gärna ut att tittar på ert projekt eller lämnar pris till er direkt på mailen. Allt är beroende på vad det är ni söker, hur stort arbetar är m.m. Vi brukar säga att vi behöver inte titta på ett arbete som är mindre än två arbetsdagar. Då lämnar vi pris direkt till er via mail, enkelt och smidigt.

När ni anlitar oss som företag har ni anlitat duktiga elektriker som kan sitt arbete. Tveka inte att fråga personalen om det är något ni undrar över när dom är ute hos er. Har ni några frågor eller funderingar hör av er till kontoret så  skall vi svara er så snabbt vi kan.

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik
Service

Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.

Installation

Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.

Nyproduktion

Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Alingsås

Vi som Elektriker Alingsås har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Alingsås se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss