Elektriker Anneberg

Elektriker Anneberg

Elektriker

Som Elektriker Anneberg kan vi erbjuda våra kunder elinstallationer och elservice. Oavsett om du är en privatperson eller företag så hjälper vi er. 

Vi har en bred kompetens och kan hjälpa er med det enkla från att byta vägguttag till att installera ett nytt styrsystem.  Vi blev utnämnda och fick mottaga pris uppe i Stockholm  som årets elföretag både 2015  och 2016. Det är ett kvitto att vi har en duktig personal som innehar yrkesstolthet. 

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom vår duktiga personal har vi även sedan uppstarten 2009 arbetar aktivt och outtröttligt med att utveckla oss själva och våra system. Med det menar vi att orderhantering, arbetsplanering och utförande har blivit en framgångsfaktor för oss.

Vi har idag en bra kommunikation på företaget, både aktiv och inaktiv. Att man enkelt kan lämna meddelande till enskilda personer eller hela gruppen. Det är en styrka som visar sig på hur vi tar tillhanda informationen vi får av våra kunder.

Vi är ett elföretag att räkna med, det är därför vi anser ni skall välja oss som Elektriker Anneberg.

Service

Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.

Installation

Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.

Nyproduktion

Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Anneberg

Förutom dom orderhantering och planering så har vi även andra system som vi har arbetat på som t.ex kvalité och miljöpolicy. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Allt för att ni skall känna er säkra att använda er av oss.

Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Anneberg se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll.

Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss