Elektriker Bollebygd

Elektriker Bollebygd

Elektriker Bollebygd

Det vi kan erbjuda dig är följande

En stabil samarbetspartner och elektriker på dina projekt. Vi utför allting från att byta ett vägguttag eller t.ex element till att renovera hela din fastighet. Det vi erbjuder våra kunder är en samarbetspartner som arbetar med konkurrenskraftiga priser och kvalité. Vi har noga valt ut vilken material vi vill arbeta med för att kunna minska antalet reklamationer. Det gör att våra saker håller och det hjälper plånboken och även miljön.

Vi vill att du skall anse oss som det självklara valet när du vill göra något med det elektriska. Vi arbetar hos företag, privatperson, kommuner och landsting. Vi skall finnas där för alla våra olika typer av kunder och deras boende, fastigheter eller kontor.

Vilka är då våra senaste uppdrag som Elektriker Bollebyd

 • Monterat fasadarmaturer på villa - Privatperson
 • Utbyte av fasadmätarskåp - Privatperson
 • Montering av laddbox - Privatperson
 • Renovering av kök - Privatperson
 • Renovering av badrum 2st - Företag
 • Montering av lampor - Privatperson

 

Att sätta ett mål är enkelt. Det är lätt att säga att vi skall ha fokus på våra kunder. Det gör de flesta företagen men vad är det som har gjort att vi nått fram och verkligen levererat år efter år? Det är våran underbara personal. Att kunna titulera sig som det kundnöjdaste elföretaget i hela Sverige två år i rad det är något vi är mycket stolta över. Varmt välkomna till oss på J2 Elteknik AB

 

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

  Vad erbjuder vi våra kunder?

  När J2 Elteknik AB startades har det varit fokus på: Personalen, egenkontrollerna och vår orderhantering. Det betyder för vår del att vi förstår att nyckeln till ett bra projekt är hela kedjan.

  Det mest fantastiska? Det är vår personal

  Personalen som arbetar på J2 Elteknik AB är både kompetenta och har en stor yrkesstolthet. Deras kunskap  och omhändertagande av våra kunder har lett oss till seger i årets elföretag i Sverige två år i rad. För att hålla oss i framkant måste vi hela tiden vidareutbilda oss. Det gör vi genom två stycken utbildningar varje år.  Förutom utbildningarna får personalen själva bestämma tillsammans vilka kurser som skall göras. Styrkan i det är att deras kompetens bli hög i alla segment.

  Den enkla orderhantering 

  När vi får in ett uppdrag så tar vi all information som vi kan komma åt. Det kan vara i textformat eller även bilder m.m. All information sparas digitalt  så våra montörer får veta exakt vad som skall göras. Lite kött på benen helt enkelt för att vi skall i möjligaste mån hämta material och sådant innan besöket. Det är kostsamt om vi måste åka flera gånger och hämta material. Vårt egna system har utvecklas sedan 2009 och det är ett arbete som sker kontinuerligt.

  Egenkontroll skall göra alla nytta

  Framtagande av våran alldeles egna kontroll gjordes redan 2009. Det är skapad för våran verksamhet för att kunna bevisa att vi har testat och gjort ett gott arbete hos våra kunder. Den är till för oss som företag men även som en säkerhet till våra arbetsgivare. Varje måndag samlas kontrollerna in och vi går igenom om det är något vi behöver påpeka till våra kunder. Hur vet vi då att det fungerar? Vi har fulla pärmar på kontoret.

  Nya regler

  Elsäkerhetsverket kom med nya regler angående egenkontrollplan på varje elföretag. Där du kan söka efter att det elföretaget du använder dig av är registrerat och får jobba med el i Sverige, du hittar mer info här.

  Vårt orgnr är 556586-3700

  När dom nya reglerna kom förstod vi hur långt framme vi var i vårt tänk, vi hade ingen omställning utan alla dom uppgifterna som behövdes hade vi redan som system hos oss.

  Detta anser vi gör oss till en elektriker i Bollebygd som ni skall höra av er till.

  Service

  Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.

  Installation

  Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.

  Nyproduktion

  Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

  Elektriker Bollebygd

  Vi på J2 Elteknik AB har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

  Hur kan vi då som Elektriker Bollebygd se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss.

  Elektriker Bollebygd

  Tveka inte att kontakta oss