Elektriker Borås

Elektriker Borås

Din elektriker Borås

Det vi kan erbjuda dig som kund hos oss

Vi vill vara en heltäckande elektriker som utför det du behöver hjälp med. Det innefattar allting från att byta ett gammalt trasigt vägguttag till att göra en ny produktion. Vi hjälper både företag, privatpersoner och fastighetsägare.

Vi vill leverera kvalité med konkurrenskraftiga priser. Det betyder att vi vill göra medvetna val när det kommer till det materialet vi använder oss av. Dels för att hålla nere reklamationerna men även för att sakerna skall hålla för dig som kund och även miljön.

Vilka är då våra senaste uppdrag som Elektriker Borås:

 • Renovering av elanläggning i villa - Privatperson
 • Renovering av förskolans styrsystem - Företag/Kommun
 • Utbyte av dåligt vägguttag på fasad - Privatperson
 • Uppgradering av elcentral i lägenhet - Privatperson
 • Renovering av fem stycken lägenheter - Företag
 • Montering av element på grundskola - Företag

 

Att få nöjda kunder är inget man bara får. Utan det är ett noga arbete för att hålla uppe kommunikationen och göra det enkelt för kunden att ta de bästa besluten. Det bästa beslutet är för varje enskild kund är något som är olika.

Vårt mål är att varje kund skall vara nöjd och vilja återkomma vid nästa uppdrag. Det gör oss inte unika på något sätt att ha dessa målen men våra kunder talar för sig själva. De har röstat fram oss till årets kundnöjdaste elföretag i hela Sverige två år i rad.

 

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

  Vad erbjuder vi våra kunder?

  2009 startades J2 Elteknik AB och de sakerna som det varit fokus på sedan start har varit: Personalen, egenkontrollerna och vår orderhantering. Det betyder för vår del att vi förstår att nyckeln till ett bra projekt är hela kedjan.

  Det mest fantastiska? Det är vår personal

  Personalen som arbetar på J2 Elteknik AB är både kompetenta och har en stor yrkesstolthet. Deras kunskap  och omhändertagande av våra kunder har lett oss till seger i årets elföretag i Sverige två år i rad. För att hålla oss i framkant måste vi hela tiden vidareutbilda oss. Det gör vi genom två stycken utbildningar varje år.  Förutom utbildningarna får personalen själva bestämma tillsammans vilka kurser som skall göras. Styrkan i det är att deras kompetens bli hög i alla segment.

  Den enkla orderhantering 

  När vi får in ett uppdrag så tar vi all information som vi kan komma åt. Det kan vara i textformat eller även bilder m.m. All information sparas digitalt  så våra montörer får veta exakt vad som skall göras. Lite kött på benen helt enkelt för att vi skall i möjligaste mån hämta material och sådant innan besöket. Det är kostsamt om vi måste åka flera gånger och hämta material. Vårt egna system har utvecklas sedan 2009 och det är ett arbete som sker kontinuerligt.

  Egenkontroll skall göra alla nytta

  Framtagande av våran alldeles egna kontroll gjordes redan 2009. Det är skapad för våran verksamhet för att kunna bevisa att vi har testat och gjort ett gott arbete hos våra kunder. Den är till för oss som företag men även som en säkerhet till våra arbetsgivare. Varje måndag samlas kontrollerna in och vi går igenom om det är något vi behöver påpeka till våra kunder. Hur vet vi då att det fungerar? Vi har fulla pärmar på kontoret.

  Nya regler

  Elsäkerhetsverket kom med nya regler angående egenkontrollplan på varje elföretag. Där du kan söka efter att det elföretaget du använder dig av är registrerat och får jobba med el i Sverige, du hittar mer info här.

  Vårt orgnr är 556586-3700

  När dom nya reglerna kom förstod vi hur långt framme vi var i vårt tänk, vi hade ingen omställning utan alla dom uppgifterna som behövdes hade vi redan som system hos oss.

  Detta anser vi gör oss till en elektriker i Borås som ni skall höra av er till.

  Service

  Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.

  Installation

  Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.

  Nyproduktion

  Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

  Elektriker Borås

  Vi på J2 Elteknik AB har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

  Hur kan vi då som Elektriker Borås se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss.

  Elektriker Borås

  Tveka inte att kontakta oss