Elektriker Göteborg

Elektriker Göteborg

Din elektriker Göteborg

Vad kan vi på J2 Elteknik AB hjälpa dig med?

J2 Elteknik arbetar såväl som emot privatpersoner som företag. Arbetsuppgifterna är väldigt olika och är allting från att byta ut ett trasigt vägguttag till att byta ut hela elsystemet. Vi finns där för våra kunder oavsett storlek på deras arbete.

Vi vill vara den elektriker du vänder dig till oavsett arbete och storlek. Är det en renovering, servicearbete, nybyggnation så finns vi där som ett starkt alternativ.

J2 Elteknik AB startades 2009 och har nu funnit i över 10 år. Det gör att du som kund kan känna dig trygg att du arbetar med ett företag som har och haft många lyckade projekt. Vi har tidigare vunnit Årets Elföretag som är ett pris som vi fått av våra kunder.  Röstat fram oss som det mest rekommenderade elföretaget i Sverige.

Kontor - 031 - 55 15 26

Senaste Uppdragen:

Dom senaste uppdragen vi har gjort som elektriker Göteborg:

  • Renovering av elanläggning i villa - Privatperson
  • Renovering av förskolans styrsystem - Företag/Kommun
  • Utbyte av dåligt vägguttag på fasad - Privatperson
  • Uppgradering av elcentral i lägenhet - Privatperson
  • Renovering av fem stycken lägenheter - Företag
  • Belysning, kraft, larm, styr, data, tele för en Butik i Göteborg - Företag

 

Vår vision har alltid varit nöjda kunder, att kunna utföra arbeten där alla parter är nöjda och glada. Vi strävar efter att vara ett företag där man känner att vi är lösningsorienterade och har yrkesstolthet hos våra medarbetare.

Våra arbetsuppgifter är blandade och vi utför arbeten inom många olika segment som t.ex

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Vad erbjuder vi våra kunder?

Redan när vi startade bolaget så var det tre saker vi fokuserade extra på. Orderhantering, egenkontroller och personal.

Personal 

Personalen som arbetar på J2 Elteknik AB är både kompetenta och har en stor yrkesstolthet. Deras kunskap  och omhändertagande av våra kunder har lett oss till seger i årets elföretag i Sverige två år i rad. För att hålla oss i framkant måste vi hela tiden vidareutbilda oss.

Det gör vi genom två stycken utbildningar varje år.  Förutom utbildningarna får personalen själva bestämma tillsammans vilka kurser som skall göras. Styrkan i det är att deras kompetens blir hög i alla segment.

Hos oss har man mycket att säga till om för att förbättra arbetsplatsen och upplevelsen av oss. Dom som är ute och träffar våra underbara kunder är personalen därför påverkar dom även i kedjan från leverantör till fakturering.

Orderhantering

När vi får in ett uppdrag så tar vi all information som vi kan komma åt. Det kan vara i textformat eller även bilder m.m. All information sparas digitalt  så våra montörer får veta exakt vad som skall göras. Lite kött på benen helt enkelt för att vi skall i möjligaste mån hämta material och sådant innan besöket. Det är kostsamt om vi måste åka flera gånger och hämta material. Vårt egna system har utvecklas sedan 2009 och det är ett arbete som sker kontinuerligt.

För att säga det enkelt så har våra elektriker information om ditt projekt redan innan man dyker upp. Detta är för att ge dig som kund den bästa tänkbara lösningen för ditt arbete.

Egenkontroll

Framtagande av våran alldeles egna kontroll gjordes redan 2009. Det är skapad för våran verksamhet för att kunna bevisa att vi har testat och gjort ett gott arbete hos våra kunder. Den är till för oss som företag men även som en säkerhet till våra arbetsgivare. Varje måndag samlas kontrollerna in och vi går igenom om det är något vi behöver påpeka till våra kunder. Hur vet vi då att det fungerar? Vi har fulla pärmar på kontoret.

P.g.a dessa anledningar tycker vi att vi är det bästa valet av elektriker Göteborg.

Lösningar

Något som är viktigt är att du får den anläggningen som du har tänkt dig och den lösningen som passar din livsstil. Är det en vanlig strömbrytare med ett lamputtag? Inga konstigheter vi löser det. Vill du istället få ett Wiser eller ett Plejd system installerat med WIFI-gateway? Inga konstigheter vi löser det.

Vår personal kommer samtala med dig lite snabbt för att få redan på hur du har tänkt dig. Om det uppkommer något under vägen så kommer vi ringa dig direkt för att rådfråga. Vi arbetar aktivt med en dialog för att man skall känna sig trygg och nöjd med oss.

Service

Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.

Installation

Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.

Nyproduktion

Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Göteborg

Vi på J2 Elteknik AB har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Göteborg se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss.

Vi vill vara din Elektriker Göteborg

Oavsett var någonstans i Göteborg du bor eller i omnejd så hjälper vi dig gärna. När du kontaktar oss kommer vi säga snabbt hur mycket vi har planerat och när vi kan tänkas komma till dig. Vi försöker alltid vara tydlig och transperenta i vårt kundbemötande. Vi vet att vi existerar efter alla dessa år för att vi har våra underbara kunder som använder sig av oss.

Som Elektriker Göteborg i över 10 år (grundades 2009) vill vi ta tillfället i akt att tacka alla våra kunder, samarbetspartners och leverantörer. Utan er så hade det aldrig fungerat.

När man anlitar J2 Elteknik AB så anlitar man ett företag som bryr sig. J2 har haft en stabil ekonomi sedan start och har idag den bästa UC ratingen som finns även AAA som är bisnodes sätt att mäta på.

Tveka inte att kontakta oss