Elektriker Göteborg Centrum

Elektriker Göteborg Centrum

Elektriker

Elektriker Göteborg Centrum

Vi som Elektriker Göteborg Centrum arbetar mot privatpersoner och företag. Våra kunder är lika olika som dom är många och det är det som gör oss till ett heltäckande elföretag. 

Vi arbetar med styr och reglar, belysning, kraft, data m.m. Det gör att vi är väldigt bra i arbeten där det behövs flera kompetenser som t.ex butiker, industrier. Dock utför vi såklart även mycket enklare elservice i hemma miljö. 

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Vad gör oss unika?

Det är våran kompetenta personal. Förutom att vi som bolag har infört att vi skall ha två utbildningar varje år för att vi är så starka som vår svagaste länk, så innehaver våran personal också en yrkesstolthet. Att arbetet skall utfört på ett bra sätt och även se ut där efter. 

Att vittna på att vi har lyckats genom vår process är dom fina utnämningarna vi har fått som företag. Våran service avdelning arbetar både med företag och privatpersoner och vad menar vi med det?

Vi utför mindre service arbeten i butiker runt omkring i Göteborg men det gör vi även i hem miljö. Vi monterar upp lampor på hotell eller ser till att det finns en provisorisk byggcentral för ett event. 

När ni söker efter en elektriker i Göteborgs centrum har ni kommit helt rätt.

Service

Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.

Installation

Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.

Nyproduktion

Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Göteborg Centrum

Vi som Elektriker Göteborg Centrum har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Göteborg Centrum se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss