Elektriker Gunnilse

Elektriker Gunnilse

Elektriker

Elektriker Gunnilse

Utfört arbete i Gunnilse sedan 2009

Vi som Elektriker Gunnilse arbetar mot privatpersoner och företag men även landsting och kommun. Det finns inget jobb som är för stort eller för litet för oss. Vi vill vara ditt heltäckande elföretag som åtar oss det lilla som att byta ut ett vägguttag, dimmer eller kanske elcentralen. Från att bygga stora nya elsystem i villor eller andra större fastigheter. Vi vill vara din hemma elektriker men även din elektriker på jobbet. Det har tagit oss lång tid att verkligen kunna stå rakryggat och säga att vi är ett väldigt bra val av elinstallatör.

Att säga att vi har kunden i fokus det säger alla. Men vi låter istället våra underbara kunder prata för sig själva. Dom har röstat fram oss två år i rad som Sveriges bästa elföretag. Vi har varit i Stockholm och tagit emot dessa fina priser och vi är stolta att vi lyckats nå fram med det vi vill. En samarbetspartner att lita på och det jobbet är något som oavsett priser pågår nu och för alltid. När man kontaktar J2 så vet man att det kommer en duktig kollega till oss. Varmt välkmmona till J2!

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Kompetens + Engagemang = WIN

Vår erfarenhet som Elektriker Gunnilse gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Gunnilse kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Gunnilse har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Gunnilse

Vi som Elektriker Gunnilse har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Gunnilse se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss