Elektriker Härryda

Elektriker Härryda

Elektriker

Elektriker Härryda

Vi har gjort elarbeten i Härryda i över ett decennium

Oavsett vad du vill få hjälp med så skall vi finnas där för våra kunder. Det betyder i klartext att när du har ett trasig vägguttag, en trasig dimmer eller kanske en jordfelsbrytare som inte fungerar så åtar vi oss dessa uppdrag. Det finns inget som är för litet för att vi skall utföra arbetet och på andra sidan brukar vi säga att det inte finns något som är för stort heller. Vi vill vara din heltäckande samarbetspartner och elektriker. Det har tagit lång tid för oss att utveckla på det sättet vi arbetar och även trots det fortgår så har vi kommit en lång väg. 

Våra kunder har röstat fram J2 Elteknik AB till det bästa elföretaget i Sverige två år i rad. Vi har mottagit de fina priserna på gala i Stockholm och något vi är väldigt stolta över. Det vi vill erbjuda har vi lyckats få igenom bruset och det är vi glada över men det slutar inte där. Vi kommer jobba ännu hårdare för att säkerställa att J2´s väg att arbeta är rätt och det bästa för oss och våra kunder. Varmt välkomna till oss på J2 Elteknik AB

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Personalen på J2 Elteknik AB är vår styrka!

Vår erfarenhet som Elektriker Härryda gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Härryda kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Härryda har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Härryda

Vi som Elektriker Härryda har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Härryda se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss