Elektriker Hisingen

Elektriker Hisingen

Elektriker

Elektriker Hisingen

Elarbeten på Hisingen har vi gjort sedan 2009

Vi på J2 Elteknik AB har en lång erfarenhet av elarbeten på Hisingen. Det underbara är att alla våra uppdrag är så olika och det älskar vi. Det kan vara att byta ut ett trasigt vägguttag eller dimmer. Till att bygga helt nya elanläggning på stora fastigheter. Omdragning av en villa eller en lägenhetsrenovering. Det är en stor styrka vi har att vi jobbar i väldigt många olika miljöer och det vi erbjuder våra kunder är elektriker som är riktigt duktiga på sitt jobb.

J2 Elteknik AB

Jobba på hela kedjan har vi gjort sedan start och det betyder att vi har arbetat fram ett starkt sätt för att hålla kedjan kommunikativ och transparent. Våra grossister jobbar vi nära med för att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser på kvalité. Varför är kvalité viktigt? Det är för att hålla nere reklamationer vilket är bra för plånboken men det är även bra för miljön. Med ett sådant tänk har vi på allt vi gör för att skapa ett samarbete med våra kunder. Vi hoppas att vi är ditt självklara val av elektriker. Varmt välkommen till oss!

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Vad gör oss till ett företag som du skall använda?

Sedan starten 2009 har vi arbetat och utvecklats till ett företag med kunden i fokus. Vi har arbetat hårt för att hålla informationskedjan från kund -> kontor -> personalen så kort och enkel som möjligt. Allting för att vi inte skall missa någon viktigt information eller helt rättare sagt. Att vi tar med oss rätt saker till arbetsplatsen.

Att våra kunder skall få duktig och kompetent personal till sig när dom ringer oss som Elektriker Hisingen. Att vi är så starka som den svagaste kedjan det vet vi och det är därför vi har infört ett kompetenssystem på företag.

Varje år skall varje enskild anställd gå två utbildningar. Kunskapen och kompetensen gör att vi är ett företag att räkna med. 

Service

Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.

Installation

Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.

Nyproduktion

Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Hisingen

Vi som Elektriker Hisingen har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Hisingen se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss