Elektriker Ingared

Elektriker Ingared

Elektriker

Elektriker Ingared

Elservice i Ingared har vi gjort sedan 2009

Ingared växer så det knackar och det kan man hålla med om. Det kommer nya fastigheter i fort av radhus, villor och kanske snart nu med lägenheter. Vi har gjort många jobb i Ingared allting från enkel elservice till stora renoveringar och nybyggnationer. Våra kunder är privatpersoner, kommun, landsting och företag. Vi är ett heltäckande elföretag som du kan använda på jobbet men även hemma. 

J2 Elteknik AB

Noga strukturera oss själva har vi haft fokus på sedan start. Närheten till grossisterna i form av kommunikation har gjort oss väldigt konkurrenskraftiga på kvalités material. Att välja rätt fabrikat må vara något dyrare än det billigaste valet men det håller längre och därför blir det billigare i längden för din plånbok men även miljön. Det vi erbjuder dig som kund till oss är kompetent personal och vi hoppas vi är eller kommer bli ditt självklara val av elektriker i Ingared.

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Kunskapen och yrkesstolthet = WIN

Vår erfarenhet som Elektriker Ingared gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Ingared kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Ingared har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Ingared

Vi som Elektriker Ingared har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Ingared se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss