Elektriker Kållered

Elektriker Kållered

Elektriker

Elektriker Kållered

Utfört jobb i Kållered sedan 2009

Vi på J2 Elteknik AB har varit aktiva inom elarbete i Kållered sedan start. Ni har säkert sett oss på vägarna eller när ni väl ser oss så känner ni igen oss. Det är som sades tidigare för att vi har jobbat omkring i Kållered länge. Vi erbjuder dig som kund till oss hjälp med det lilla och stora. Det betyder att när jordfelsbrytaren bråkar eller du behöver hjälp med att byta ut det trasiga vägguttag eller dimmer så hjälper vi dig. Skall du istället göra en stor nybyggnation så finns vi det också. Det finns inget för litet eller stort för J2 Elteknik AB.

J2 Elteknik AB

Att ständigt arbete med hela kedjan är vår melodi och har varit sedan start. Det gör att vi är väldigt konkurrenskraftiga på kvalités material. Vårt nära samarbete med våra grossister gör oss både starka med leveranser men även att erbjuda dig rätt sak till rätt ställe. Våra duktiga medarbetare kommer och hjälper er med hög kompetens och lyhörda är det med. Varmt välkomna till oss på J2 Elteknik AB.

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Anlita oss. Vi har yrkesstolthet och engagemang.

Vår erfarenhet som Elektriker Kållered gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Kållered kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Kållered har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Kållered

Vi som Elektriker Kållered har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Kållered se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss