Elektriker Landvetter

Elektriker Landvetter

Elektriker

Elektriker Landvetter

Vi har gjort elarbeten i Landvetter sedan 2009

Oavsett om du är företag, privatperson, kommun eller landsting så kan vi erbjuda dig vår hjälp. Från det lilla till det stora brukar vi säga och det betyder att om du har ett trasigt vägguttag eller dimmer så kan vi hjälpa dig. Men vi kan även hjälpa dig med det stora som att bygga stora nya elanläggningar. Det kallar vi att vara heltäckande för våra kunder. Kunna hjälpa er på jobbet men även hemma.

J2 Elteknik AB

Hur håller vi oss konkurrenskraftiga? Det är genom vår nära samarbete med våran grossist. Vi har tillsammans tagit fram priser för att kunna erbjuda våra kunder kvalité till konkurrenskraftiga priser. Detta är viktigt för oss dels för att minimera reklamationer men även installera saker som håller. Detta ger även mycket positiv effekt på vår miljö. Vi vill vara det självklara valet när du väljer elinstallatör. Varmt välkommen till oss på J2 Elteknik AB

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Service och kompetensföretag

Vår erfarenhet som Elektriker Landvetter gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Landvetter kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Landvetter har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Landvetter

Vi som Elektriker Landvetter har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Landvetter se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss