Elektriker Lerum

Elektriker Lerum

Elektriker

Elektriker Lerum

Lerum har vi utfört elarbeten sedan 2009

Stort som litet och med det menar vi att om ni har problem med en jordfelsbrytare eller kanske ett trasigt vägguttag så kan vi hjälpa dig. Vi säger aldrig nej för att jobbet är litet utan vi uppskattar varje enskild kund till oss. Vi utför även stora nybyggnationer av elanläggningar och detta gör oss till ett heltäckande elföretag. Ett företag som du kan använda på jobbet men även hemma. Våra kunder är allting från kommun, landsting till privatpersoner och företag. 

J2 Elteknik AB

Att hålla sig konkurrenskraftig är väldigt viktigt för oss. Det gör vi genom vårt nära samarbete med vår grossist. Så kan vi erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser på kvalité. Varför är kvalité viktigt? Det är för att motverka onödiga reklamationer som är dyra för alla men även för att installera saker som håller länge. Det är bra för plånboken men även har en positivt påverkan på vår miljö. Vi vill vara det självklara valet av din elinstallatör. Varmt välkommen till oss på J2 Elteknik AB

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Lokalt + kunskap = WIN

Vår erfarenhet som Elektriker Lerum gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Lerum kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Lerum har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service

Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.

Installation

Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.

Nyproduktion

Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Lerum

Vi som Elektriker Lerum har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Lerum se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss