Elektriker Lindome

Elektriker Lindome

Elektriker

Elektriker Lindome

Gjort elarbeten i Lindome sedan 2009

Vad kan man förväntas sig om man anlitar oss på J2 Elteknik AB? Det är en elinstallatör som utför alla typer av jobb. Det är från det lilla till det stora. Det betyder om du har ett trasigt vägguttag eller strömbrytare så hjälper vi dig. Behöver du bygga en ny stor elanläggning så kan vi hjälpa dig där också. Våra kunder är allting från kommun, landsting till privatpersoner och företag. Det kallar vi att vara heltäckande. Kunna erbjuda dig elhjälp på både jobbet men även hemma.

J2 Elteknik AB

Att erbjuda kvalité till konkurrenskraftiga priser är något vi har fokuserat stort på. Hur kan vi då göra det? Det är för vårt väldigt nära samarbete med vår elgrossist. Det gör att vi kan erbjuda dig kvalité till ett bra pris. Det är både bra för plånboken men även för att installera hållbara saker. Det ger positiv inverkan på miljön men även plånboken att installera saker som håller länge. Våran duktiga kollegor är både kommunikativa men även lyhörda. Vi hoppas vi är ditt självklara val av elektriker. Varmt välkomna till J2 Elteknik AB

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Vår prisbelönta personal är fantastiska!

Vår erfarenhet som Elektriker Lindome gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Lindome kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Lindome har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Lindome

Vi som Elektriker Lindome har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Lindome se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss