Elektriker Majorna

Elektriker Majorna

Elektriker

Elektriker Majorna

Vi har gjort jobb i Majorna sedan 2009

Oavsett vad det är du behöver hjälp med så finns vi på J2 Elteknik AB. Du  kanske har ett trasigt vägguttag eller en jordfelsbrytare som bråkar då kan vi hjälpa dig. Vi brukar säga att det inte finns något för litet eller stort för oss. Det betyder dels att vi hjälper dig med små service men även när det kommer till stora nya elinstallationer. Våra kunder är allting från kommun, företag, landsting till privatpersoner. Det kallar vi att vara heltäckande för våra kunder. Kunna erbjuda dig vår hjälp både hemma men även på ditt arbete.

J2 Elteknik AB

Det finns många saker vi har fokuserat på sedan vi startade företag. En stor del är att hålla konkurrenskraftiga priser på kvalité. Varför just kvalité? Det är för att saker skall hålla länge och inte förekomma massa onödiga reklamationer. Det hjälper både plånboken men även den ack så viktiga miljön. Vi har grymt duktiga kollegor som både är kommunikativa och lyhörda så du får den hjälpen du behöver. Vi hoppas och tror att vi är ditt självklara val av elektriker. Varmt välkomna till oss på J2 Elteknik AB

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

När du behöver en elektriker är vår personal den helt rätta!

Vår erfarenhet som Elektriker Majorna gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Majorna kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Majorna har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service

Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.

Installation

Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.

Nyproduktion

Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Majorna

Vi som Elektriker Majorna har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Majorna se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss