Elektriker Mölndal

Elektriker Mölndal

Elektriker

Elektriker Mölndal

Vi har utfört elarbeten i Mölndal sedan 2009

Våra kunder är allting från landsting, kommuner till privatpersoner och företag. Det är något som vi kallar att vara heltäckande för våra kunder. Att kunna hjälpa på jobbet men även hemma. Det finns inget som är för stort eller litet för oss. Det betyder när din dimmer bråkar eller om du har ett trasigt vägguttag så kommer vi och hjälper dig. Men även om du behöver byta din elcentral eller bygga en ny stor ny elanläggning så kan vi erbjuda dig våra tjänster.

J2 Elteknik AB

Något som är ett stort fokus för oss är att kunna erbjuda våra kunder ett konkurrenskraftigt pris på kvalité. Det har vi lyckats med genom ett noga samarbete med vår elgrossist. Genom det samarbetet kan vi hjälpa er välja rätt produkter till rätt miljöer till ett konkurrenskraftigt pris. Kvalité är dels viktigt för plånboken för att saker håller väldigt länge men även för att det har en positiv påverkan på miljön. Våra duktiga kollegor är både kommunikativa och lyhörda för att ge er det exakt ni söker efter. Vi hoppas och tror ni tycker vi är det självklara valet när det kommer till val av elektriker. Varmt välkommen till J2 Elteknik AB

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Varför välja oss? Prisbelönta personalen är svaret!

Vår erfarenhet som Elektriker Mölndal gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Mölndal kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Mölndal har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Mölndal

Vi som Elektriker Mölndal har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Mölndal se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss