Elektriker Mölnlycke

Elektriker Mölnlycke

Elektriker

Elektriker Mölnlycke

I Mölnlycke har vi utfört elarbeten sedan 2009

Vi är det heltäckande elföretag för våra kunder. Det betyder för oss att vi erbjuder våran hjälp på jobbet men även hemma. Våra kunder är allting från landsting, kommun till privatpersoner och företag. Det finns inget jobb som är för litet eller för stort. Vi menar med det att om du har ett trasigt vägguttag eller kanske dimmer så hjälper vi dig. Även om du har en elcentral som behöver bytas eller bygga en helt ny elanläggning finns vi där.

J2 Elteknik AB

Vi har jobbat sedan vi startade företag med att kunna hålla konkurrenskraftiga priser på kvalité. Det har vi lyckats med genom vårt nära samarbete med våran elgrossist. Genom det samarbetet kan vi erbjuda dig rätt produkt till rätt miljö till ett konkurrenskraftigt pris. Våra duktiga kollegor är dels väldigt kompetenta men även lyhörda och kommunikativa för att göra ditt projekt lyckat. Vi hoppas och tror du anser oss vara ditt självklara val av elektriker i Mölnlycke. Varmt välkomna till oss på J2 Elteknik AB

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

När du skall välja en elektriker välj en med våran personal!

Vår erfarenhet som Elektriker Mölnlycke gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Mölnlycke kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Mölnlycke har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Mölnlycke

Vi som Elektriker Mölnlycke har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Mölnlycke se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss