Elektriker Öjersjö

Elektriker Öjersjö

Elektriker

Elektriker Öjersjö

Vi har utfört arbeten i Öjersjö sedan 2009

Vi arbetar emot både kommun, landsting men även privatpersoner. Det är för att vi vill vara den heltäckande elektrikern som man kan använda på jobbet men även hemma. Det finns inget som är för litet för att vi skall hjälpa dig. Från att byta ett trasigt element, vägguttag eller dimmer till att byta ut din elcentral. Sedan hjälper vi våra kunder med att installera nya elanläggningar på olika fastigheter som villor, lägenheter m.m

J2 Elteknik AB

Vi har haft en stort fokus på att hålla våra priser konkurrenskraftiga på kvalité. Hur har vi lyckats med detta? Det är för att vi arbetar väldigt nära våran elgrossist. Vi har samtal med dom dagligen för att kunna erbjuda våra kunder den bästa produkten för den miljön vi är och jobbar i. Kvalitén är något som både hjälper saker att hålla länge men har en positiv påverkan på miljön. Vi hoppas och tror vi är ditt självklara val när det kommer till elinstallatör. Varmt välkommen till J2 Elteknik AB

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Vi bidrar med engagemang och kompetens = WIN

Vår erfarenhet som Elektriker Öjersjö gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Öjersjö kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Öjersjö har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Öjersjö

Vi som Elektriker Öjersjö har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Öjersjö se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss