Elektriker Olofstorp

Elektriker Olofstorp

Elektriker

Elektriker Olofstorp

Vi har gjort jobb i Olofstorp sedan 2009

När det kommer till våra kunder så är det inom alla olika kategorier. Privatpersoner, företag, kommun och landsting. Det gör oss heltäckande att vi kan hjälpa dig på jobbet men även hemma. Vi hjälper dig med det lilla jobbet som att installera en lampa över matsalsbordet eller byta ut det trasiga vägguttaget. Byta elcentralen? Ny fasadarmatur? Det är dagliga arbeten som vi utför. Vi gör även dom riktigt stora jobben som stora nya elanläggningar på olika typer av fastigheter. 

J2 Elteknik AB

Att hålla sig konkurrenskraftig på kvalité är en stor del i vad J2 är. Vi har jobbat länge och hårt tillsammans med vår elgrossist för att kunna erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser på kvalité. Att välja rätt produkt till rätt miljö är också något som vi får ut genom vårt samarbete. Kvalité att saker håller länge är bra för plånboken och man slipper massa onödiga reklamationer. Kvalité är också något som har en positiv effekt på miljön. Vi hoppas och tror att ni anser oss vara det självklara valet av elinstallatör. Varmt välkomna till J2 Elteknik AB.

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Vad gör oss bra? Våran prisbelönta personal!

Vår erfarenhet som Elektriker Olofstorp gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Olofstorp kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Olofstorp har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Olofstorp

Vi som Elektriker Olofstorp har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Olofstorp se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss