Elektriker Partille

Elektriker Partille

Det som gör oss till en Elektriker i Partille är såklart för att vårt kontor ligger i Partille. Vad kan vi hjälpa er med? 

Är ert ärende lite servicearbeten i Partille? Kanske byta något vägguttag, komplettering av några extra uttag eller kanske några nya fasadarmaturer. Det är något vi utför på daglig basis så tveka inte att fråga oss om servicearbeten. 

Vi utför även renovering och tillbyggnader allting från lägenheter till villor. Vi är en partner som är så inblandad våra kunder vill. Med det menar vi att vi kan hjälpa er välja spotlights,armaturer eller komma med tips och idéer hur man kan lösa era behov på enklaste sätt.

Nybyggnation av både fastighet och villa/lägenheter är såklart också en av dem benen vi står på som företag. Att nämna några referensprojekt gör vi såklart om ni frågar efter dem.

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Årets Elektriker från Partille

Vinsterna som vi har lyckats knipa från Årets Hantverksgala har gjort att vi fortsatt att utveckla våra egna system. Vi fick ett kvitto att på det sättet vi har jobbat sedan starten 2009 varit rätt väg. 

Att med våra egenkontroller och noga uppföljning av dessa kunna säkerställa hög kvalité och god service till våra kunder att gett ringar på vattnet. Ett kvalitets tänk där vi försöker använda rätt fabrikat och leverantör för att säkerställa så lite reklamationer man möjligen kan få.

Det stora som skiljer oss från andra Elektriker Partille är vår duktiga personal. Deras yrkesstolthet och engagemang är något utöver det vanliga. Vi efterlämnar oss anläggningar som skall hålla många år framöver, drift säker och störningsfritt i den bemärkelse vi kan påverka anläggningen.

Är det något ni undrar över så tveka inte att maila oss eller ring. 

Service

Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.

Installation

Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.

Nyproduktion

Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Partille

Vi som Elektriker Partille har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Partille se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss