Elektriker Säve

Elektriker Säve

Elektriker

Elektriker Säve

Vi har utfört elarbete i Säve sedan 2009

Vi har utfört stora och små elarbeten och det är vad vi kallar för att vara heltäckande. Vi hjälper dig att byta ut det trasiga vägguttag eller dimmern. Det gamla elementet eller den gamla elcentralen. Sedan även de stora jobben som helt nya elanläggningar hjälper vi våra kunder med. Det heltäckande är alltså vi kan hjälpa dig på jobbet men även hemma. Våra kunder är allting från kommun, landsting till privatperson och företag. 

J2 Elteknik AB

Konkurrenskraftiga priser med kvalité är något vi har fokuserat stort på genom alla år. Hur har vi då kunnat lösa den ekvationen? Det är vårt väldigt nära samarbete med vår elgrossist. Genom detta kan vi dels erbjuda bra priser men även rätt produkt till rätt miljö. Kvalité är när sakerna håller länge och det är bra för att motverka reklamationer. Det gör en glad plånbok och en glad miljö. Vi hoppas och tror att ni anser oss vara det självklara valet av elinstallatör. Varmt välkomna till J2 Elteknik AB

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Vi står för erfarenheten och yrkesstoltheten 

Vår erfarenhet som Elektriker Säve gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Säve kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Säve har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Säve

Vi som Elektriker Säve har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Säve se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss