Elektriker Sävedalen

Elektriker Sävedalen

Elektriker

Elektriker Sävedalen

Den lokala elektrikern sedan 2009

Vi är elföretag från Partille. Vårt kontor ligger i Brodalens industriområde som ligger bakom Mcdonalds. Vi erbjuder våra kunder hjälp med det stora och det lilla. Det betyder att när jordfelsbrytaren inte fungerar, elementet måste bytas eller vägguttag är trasigt. Inget är för litet för oss och inget är för stort. Om du skall bygga nytt eller renovera en stor fastighet så finns vi där för dig. Kommun, landsting, privatperson eller företag är alla våra kunder.

J2 Elteknik AB

Konkurrenskraftiga priser på kvalité är något som varit fokus sedan vi startade företag. Det är ingen lätt ekvation men vi har löst den tillsammans med vår elgrossist. Vårt noga samarbete gör även att vi kan erbjuda våra kunder rätt produkt till rätt miljö. Allt detta gör att sakerna håller längre och det blir mindre reklamationer vilket är bra för plånboken men även för miljön. Vi hoppas och tror vi är ditt självklara val av elinstallatören. Varmt välkommen till J2 Elteknik AB.

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

J2 Elteknik AB vi förser er med den bästa personalen i Sverige

Vår erfarenhet som Elektriker Sävedalen gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Sävedalen kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Sävedalen har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Sävedalen

Vi som Elektriker Sävedalen har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Sävedalen se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss