Elektriker Sjömarken

Elektriker Sjömarken

Elektriker Sjömarken - J2 Elteknik AB

Som kund till oss vi vill kunna erbjuda dig

En stabila partner inom alla dina elinstallationer. Från utbyte av ett element eller ett vägguttag som blivit dåligt till att bygga en helt ny anläggning. Oavsett om jobbet är litet eller stort vill vi vara ditt självklara val av elektriker Sjömarken.

Vi arbetar med alla och det betyder företag, privatpersoner, kommun och landsting.

Konkurrenskraftiga priser på kvalité anläggningar är det vi vill erbjuda dig. Att kunna installera saker som fungerar för alla parter utan massa onödiga reklamationer är vår melodi.

Vilka är då våra senaste uppdrag som Elektriker Sjömarken:

 • Utbyte av en elcentral - Privatperson
 • Nytt styrsystem för kylsystem förskolan - Kommun
 • Montage av nya fasadarmaturer - Privatperson
 • Renovering av villa - Privatperson
 • Renovering av fem stycken lägenheter - Företag
 • Felsökning av utlöst huvudsäkring - Privatperson

 

Vårt mål är nöjda kunder och det gör oss inte annorlunda emot något annat elföretag. Men det som gör oss annorlunda är vår personal och de fina utmärkelser dom har fått. Årets kundnöjdaste elföretag i hela Sverige två år i rad har vi vunnit. Tveka inte att kontakta oss när du har ett eluppdrag.

 

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

  Vad erbjuder vi våra kunder?

  När J2 Elteknik AB startades har det varit fokus på: Personalen, egenkontrollerna och vår orderhantering. Det betyder för vår del att vi förstår att nyckeln till ett bra projekt är hela kedjan.

  Det mest fantastiska? Det är vår personal

  Personalen som arbetar på J2 Elteknik AB är både kompetenta och har en stor yrkesstolthet. Deras kunskap  och omhändertagande av våra kunder har lett oss till seger i årets elföretag i Sverige två år i rad. För att hålla oss i framkant måste vi hela tiden vidareutbilda oss. Det gör vi genom två stycken utbildningar varje år.  Förutom utbildningarna får personalen själva bestämma tillsammans vilka kurser som skall göras. Styrkan i det är att deras kompetens bli hög i alla segment.

  Den enkla orderhantering 

  När vi får in ett uppdrag så tar vi all information som vi kan komma åt. Det kan vara i textformat eller även bilder m.m. All information sparas digitalt  så våra montörer får veta exakt vad som skall göras. Lite kött på benen helt enkelt för att vi skall i möjligaste mån hämta material och sådant innan besöket. Det är kostsamt om vi måste åka flera gånger och hämta material. Vårt egna system har utvecklas sedan 2009 och det är ett arbete som sker kontinuerligt.

  Egenkontroll skall göra alla nytta

  Framtagande av våran alldeles egna kontroll gjordes redan 2009. Det är skapad för våran verksamhet för att kunna bevisa att vi har testat och gjort ett gott arbete hos våra kunder. Den är till för oss som företag men även som en säkerhet till våra arbetsgivare. Varje måndag samlas kontrollerna in och vi går igenom om det är något vi behöver påpeka till våra kunder. Hur vet vi då att det fungerar? Vi har fulla pärmar på kontoret.

  Nya regler

  Elsäkerhetsverket kom med nya regler angående egenkontrollplan på varje elföretag. Där du kan söka efter att det elföretaget du använder dig av är registrerat och får jobba med el i Sverige, du hittar mer info här.

  Vårt orgnr är 556586-3700

  När dom nya reglerna kom förstod vi hur långt framme vi var i vårt tänk, vi hade ingen omställning utan alla dom uppgifterna som behövdes hade vi redan som system hos oss.

  Detta anser vi gör oss till en elektriker i Sjömarken som ni skall höra av er till.

  Service

  Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.

  Installation

  Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.

  Nyproduktion

  Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

  Elektriker Sjömarken

  Vi på J2 Elteknik AB har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

  Hur kan vi då som Elektriker Sjömarken se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss.

  Elektriker Sjömarken

  Tveka inte att kontakta oss