Elektriker Stenkullen

Elektriker Stenkullen

Elektriker

Elektriker Stenkullen

Vi har gjort eljobb i Stenkullen sedan 2009

Vi arbetar med kommun, landsting, privatpersoner och företag. Det betyder för oss att vi är heltäckande. Man kan använda oss på jobbet men även hemma. Det finns inget jobb som är för stort eller för litet. Byta ut en fasadarmaturer, montera en lampa över matsalsbordet, byta ut ett trasigt vägguttag eller elcentralen. Men vi utför även stora jobb som renovering eller nybyggnation av stora anläggningar. 

J2 Elteknik AB

Genom alla åren vi har funnits så  har vi haft fokus på att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser på kvalité. Det kan vi göra för att vi jobbar så nära tillsammans med vår elgrossist. Det har många fördelar som att vi alltid kan erbjuda rätt produkt till rätt miljö. Kvalité är att sakerna håller länge och det är bra för plånboken och även miljön. Vi hoppas och tror du anser oss vara det självklara valet av elinstallatör. Varmt välkommen till oss på J2 Elteknik AB.

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

J2 Elteknik AB som er valt? Vi har Sveriges bästa personal!

Vår erfarenhet som Elektriker Stenkullen gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Stenkullen kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Stenkullen har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Stenkullen

Vi som Elektriker Stenkullen har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Stenkullen se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss