Elektriker Stockholm

Elektriker Stockholm

Din elektriker Stockholm

Vad är det vi kan erbjuda dig som kund hos oss?

Den frågan får vi kanske inte ofta men vi vill gärna prata om den såklart. Vi utför allting från små service uppdrag, utbyte av ett vägguttag som har lossnat. Till utförande över en större nybyggnation/renovering.

J2 Elteknik AB som företag arbetar mot att vara marknadsledande hur man levererar en kvalité lösning till ett konkurrenskraftigt pris. Innovativa lösningar för både plånbok och miljö.

Vilka är då våra områden där vi arbetar inom? Det är faktiskt dom allra flest som t.ex: Vill, Industri, Butik, Kontor, Fastighet, Lägenhet & Skola.

Vilka är då våra senaste uppdrag som Elektriker Stockholm:

  • Renovering av elanläggning i villa - Privatperson
  • Renovering av förskolans styrsystem - Företag/Kommun
  • Utbyte av dåligt vägguttag på fasad - Privatperson
  • Uppgradering av elcentral i lägenhet - Privatperson
  • Renovering av fem stycken lägenheter - Företag
  • Montering av element på grundskola - Företag

Vår vision har alltid varit nöjda kunder, det gör oss inte unika men våra kunder talar för sig själva. Förutom att vi har vunnit fina priser som årets elföretag två år i rad så arbetar vi aktivt med att vara ett elföretag man kan lita på. Att kunna utföra arbeten där alla parter är nöjda och glada. Tveka inte du också till att bli nöjd med din anläggning.

Våra arbetsuppgifter är blandade och vi utför arbeten inom många olika segment som t.ex

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Vad erbjuder vi våra kunder?

Redan när vi startade bolaget 2009 så var det tre saker vi fokuserade extra på. Personalen, egenkontrollerna och orderhanteringen. Nyckeln är hela kedjan

Vår personal är fantastiska

Personalen som arbetar på J2 Elteknik AB är både kompetenta och har en stor yrkesstolthet. Deras kunskap  och omhändertagande av våra kunder har lett oss till seger i årets elföretag i Sverige två år i rad. För att hålla oss i framkant måste vi hela tiden vidareutbilda oss. Det gör vi genom två stycken utbildningar varje år.  Förutom utbildningarna får personalen själva bestämma tillsammans vilka kurser som skall göras. Styrkan i det är att deras kompetens bli hög i alla segment.

Den enkla orderhantering 

När vi får in ett uppdrag så tar vi all information som vi kan komma åt. Det kan vara i textformat eller även bilder m.m. All information sparas digitalt  så våra montörer får veta exakt vad som skall göras. Lite kött på benen helt enkelt för att vi skall i möjligaste mån hämta material och sådant innan besöket. Det är kostsamt om vi måste åka flera gånger och hämta material. Vårt egna system har utvecklas sedan 2009 och det är ett arbete som sker kontinuerligt.

Egenkontroll som gör nytta

Framtagande av våran alldeles egna kontroll gjordes redan 2009. Det är skapad för våran verksamhet för att kunna bevisa att vi har testat och gjort ett gott arbete hos våra kunder. Den är till för oss som företag men även som en säkerhet till våra arbetsgivare. Varje måndag samlas kontrollerna in och vi går igenom om det är något vi behöver påpeka till våra kunder. Hur vet vi då att det fungerar? Vi har fulla pärmar på kontoret.

Nya regler

Elsäkerhetsverket kom med nya regler angående egenkontrollplan på varje elföretag. Där du kan söka efter att det elföretaget du använder dig av är registrerat och får jobba med el i Sverige, du hittar mer info här.

Vårt orgnr är 556586-3700

När dom nya reglerna kom förstod vi hur långt framme vi var i vårt tänk, vi hade ingen omställning utan alla dom uppgifterna som behövdes hade vi redan som system hos oss.

P.g.a dessa anledningar tycker vi att vi är det bästa valet av elektriker Stockholm.

Service

Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.

Installation

Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.

Nyproduktion

Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Stockholm

Vi på J2 Elteknik AB har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Stockholm se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss.

Tveka inte att kontakta oss 

Vi är verksamma som Elektriker i följande orter:

Göteborg, Stockholm