Elektriker Surte

Elektriker Surte

Elektriker

Elektriker Surte

Vi har gjort jobb i Surte sedan 2009

Vi gör alla typer av jobb från stora till små. Byta ut ett trasigt element, elcentralen eller kanske ett vägguttag. Det är jobb som vi kan hjälpa dig med. Vi kan även erbjuda våra kunder byggnationer av stora elanläggningar eller renoveringar av fastigheter m.m. Det kallar vi att vara heltäckande. Kunna erbjuda våra tjänster på ditt jobb men även hemma.

J2 Elteknik AB

Konkurrenskraftiga priser på kvalité. Detta har varit vårt huvudfokus sedan start och det är ingen lätt ekvation. Men genom vårt extremt noga samarbete med vår elgrossist har vi nått till den platsen. Det samarbetet har även gjort att vi alltid kan erbjuda rätt produkt till rätt miljö. Kvalité är när saker håller länge och är bra för miljön. Glöm inte att det blir bra för plånboken också. Vi hoppas och tror att vi är ditt självklara val av elinstallatör. Varmt välkommen till J2 Elteknik AB.

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Kompetensen och kvalitén på personalen på J2 är den bästa i Sverige!

Vår erfarenhet som Elektriker Surte gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Surte kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Surte har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Surte

Vi som Elektriker Surte har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Surte se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss