Elektriker Tahult

Elektriker Tahult

Elektriker

Elektriker Tahult

Vi som Elektriker Tahult arbetar mot privatpersoner och företag. Det finns inget jobb som är för litet eller stort för oss. Vi arbetar inom dom flesta områden som: villa & lägenhet, kontor & butik, fastighet & industri. 

Det är allting från service arbeten, renoveringar till nyproduktioner. Våran styrka är vår bredd och yrkesstolthet. J2 Elteknik AB är ett heltäckande kunskap & serviceföretag som har kunden i fokus. Det gör oss inte speciella men våra kunder talar för sig själva. Sveriges kundnöjdaste elföretag 2015 & 2015, vi hoppas att vi som Elektriker Tahult får höra från er.

Vi hoppas och tror att du kommer se oss som ditt självklara val av elinstallatör. Varmt välkommen till oss på J2 Elteknik AB.

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

kunskap + J2 personal = WIN

Vår erfarenhet som Elektriker Tahult gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Tahult kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Tahult har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Tahult

Vi som Elektriker Tahult har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Tahult se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss