Elektriker Tollered

Elektriker Tollered

Elektriker

Elektriker Tollered

Vi har gjort jobb i Tollered sedan 2009

Privatpersoner, kommun, landsting och företag är våra kunder. Vi utför allting från små till stora jobb. Småjobb är allting från att montera en lampa över matsalsbordet, byta ut en utomhusarmatur, byta ut trasig dimmer eller vägguttag. Det är sådana små elservice arbeten vi utför. Vi bygger även nya stora elanläggningar eller renovering. Det är att vara heltäckande och ett stort mål vi har. Kunna använda oss på jobbet men även hemma.

J2 Elteknik AB

Vår elgrossist är viktigt för oss. Det är för att vi skall kunna hålla konkurrenskraftiga priser på kvalité. Det är en ekvation som är svår att lösa men som tidigare nämnt är vi väldigt närstående med vår grossist. Detta medför konkurrenskraftiga priser men även att vi kan erbjuda rätt produkt till rätt miljö. Kvalité är när sakerna håller länge det medför postivia effekter för plånboken. En sak som man även skall nämna är minimal miljöpåverkan. Vi vill vara det självklara valet av elinstallatör. Varmt välkommen till oss på J2 Elteknik AB.

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

När du söker efter en elinstallatör, så har du nu hittat rätt!

Vår erfarenhet som Elektriker Tollered gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Tollered kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Tollered har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Tollered

Vi som Elektriker Tollered har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Tollered se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss