Elektriker Utby

Elektriker Utby

Elektriker

Elektriker Utby

Ditt lokala elföretag som utför jobb i Utby sedan 2009

Vi hjälper dig med allting från stora till små arbeten. De små arbeten är allting från att byta elcentral, byta trasigt vägguttag eller dimmer. Montera din laddbox eller ny utomhusarmatur. Stora arbeten som vi utför är att bygga nya elanläggningar. Vi utför såklart även renoveringar av olika typer av objekt. Det är något vi kallar att vara heltäckande. Du kan använda oss på jobbet men även hemma. Våra kunder är allting från kommun, landsting till privatpersoner och företag.

J2 Elteknik AB

Kvalité till konkurrenskraftiga priser har varit ett stort mål sedan vi startade företag. Det har inte varit enkelt och lätt att knäcka den ekvationen men genom extremt nära samarbete med våran elgrossist har vi nått slutet på den vägen. Det har även lett till att vi alltid kan erbjuda våra kunder rätt produkt till rätt miljö. Kvalité är att saker håller länge. Det är något som motverkar reklamationer och har en positiv påverkan på plånboken. Något att inte glömma är även den positiva effekten det får på miljön. Vi hoppas och tror ni anser oss som ert självklara val av elinstallatör. Varmt välkomna till J2 Elteknik AB

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

När du behöver duktiga elektriker har du hittat rätt. Sveriges prisbelönta personal har vi på J2!

Vår erfarenhet som Elektriker Utby gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Utby kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Utby har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Utby

Vi som Elektriker Utby har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Utby se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss