Elektriker Västra Frölunda

Elektriker Västra Frölunda

Elektriker

Elektriker Västra Frölunda

Vi har gjort jobb i Västra Frölunda sedan 2009

Västra Frölunda är stort och det medför att vi utför väldigt många olika typer av jobb. Det finns inget som är för stort eller för litet för oss. Det betyder om du vill byta ut lampan i vardagsrummet, fixa det trasiga vägguttag eller dimmern. Elcentralen behöver bytas eller montera en laddbox? Stora jobb är att bygga helt nya elanläggningar till renoveringar av stora fastigheter. Våra kunder är allting från kommun, landsting till privatpersoner och företag. 

J2 Elteknik AB

Vi har ett väldigt nära samarbete med vår elgrossist. Detta medför att vi kan erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser. Men det ger även att vi kan erbjuda rätt produkt till rätt miljö. Konkurrenskraftiga priser på kvalité är väldigt positivt. Dels för plånboken för att sakerna håller längre och det blir mycket mindre reklamationer vilket är dyrt. Miljön älskar att välja saker som håller. Vår duktiga person är både kommunikativa och lyhörda. Vi hoppas och tror ni anser oss vara ert självklara val av elinstallatör i Västa Frölunda. Varmt välkomna till oss på J2 Elteknik AB

Vid problem
Vid idéer
Vid arbete
Finns J2 Elteknik

Vi kan erbjuda dig Sveriges prisbelönta personal!

Vår erfarenhet som Elektriker Västra Frölunda gör att vi kan erbjuda dig bra lösningar på din elinstallationer. Vid service arbete tar vi din beställning via mejl där vi går igenom vad som skall göras, det blir till en arbetsorder för en av våra elinstallatörer. Renoveringar och nyproduktioner kommer vi alltid ut och tittar på, för att se omfattningen så vi kan lämna ett anbud. Vi lämnar gärna priser på optioner, helt enkelt för att du som kund verkligen skall få den anläggningen som gör dig nöjd.

Som Elektriker Västra Frölunda kan vi förse dig med dig duktig personal som innehar yrkesstolthet. Dom fina priserna som vi har vunnit har vi gjort p.g.a våran duktiga personal. Nyckeln för att genomföra elarbetet på ett bra sätt är att vi har en bra kommunikation. Att informationskanalerna är snabba och att rätt information ges. Vi som Elektriker Västra Frölunda har tagit fram ett system där vi har all våran dokumentation på externa serverar. Det medför att våran personal alltid kan komma åt informationen. Ett bra sätt för att se till att alla är rätt informerade angående ert arbete. 

Service
Vi utför alla slag service ärenden. Från utbyte av ett vägguttag till framdragning av en ny elmatning.
Installation
Renovering av din elinstallation, vi gör om din gamla elinstallation till en ny. Nya vägguttag, strömbrytare och elcentral.
Nyproduktion
Den nya elinstallationen som du vill få utfört hjälper vi dig med, vi är där från början till slutet.

Elektriker Västra Frölunda

Vi som Elektriker Västra Frölunda har tagit fram många olika system för att underlätta vår arbete. Vi har t.ex en god kvalité och miljöpolicy som vi arbetar efter. Nu när elsäkerhetsverket har uppdaterat elsäkerhetslagen i Sverige så har vi på J2 Elteknik AB även tagit fram en egenkontrollplan. Där vi har intyg på vilken kompetens våran personal har. Du kan besöka elsäkerhetsverket hemsida på oss och se att vi uppfyller alla krav marknaden sätter på oss. Vi innehar även el-behörighet och ger gärna ut numret till dig som kund vi förfrågan.

Hur kan vi då som Elektriker Västra Frölunda se till att din elinstallation blir så bra som möjligt? Vi jobbar efter ett system vi har tagit fram för att säkerställa alla våra elarbeten, efter varje genomfört arbete fyller elinstallatören som är hos er i en egenkontroll. Där man skriver att man genomfört testar och gått igenom det som skall göras hos er. Både för er säkerhet och företagets. Det gör oss till ett elföretag att räkna med och vi hoppas på att ni hör av er till just oss på J2 Elteknik AB.

Tveka inte att kontakta oss