Badrum

Badrum

Badrum

Utan att överdriva kan vi säga att vi är duktiga på badrum.

Vi ser det dock inte som något speciellt, vi vill bara att ditt badrumsprojekt skall bli precis så som du har tänkt dig. Oavsett vad det gäller så har vi koll på vad som gäller.

Vi följer de elinstallationsregler och föreskrifter som finns och om du anlitar oss till ditt badrum får du inte bara kvalitet utan ett gediget hantverk och en elfirma som bryr sig. Så letar du efter en elinstallatör som kan hjälpa dig med ditt badrumsprojekt så kan du sluta leta, vi är rätt val för dig.

Badrumsprojekt

Vi utför badrumsprojekt varje vecka och varje badrum är unikt. Vi kan hjälpa dig med att ta fram olika lösningar, vilken typ av belysning du skall installera. Något som blivit väldigt vanligt i dagens läge är högtalarsystem. Vi installerar samtliga kända system och rekommenderar gärna olika typer lösningar.

Viktiga saker när det gäller badrum är att se om det finns jordfelsbrytare installerade i er anläggning. Ert nya badrum har krav på sig enligt SS EN 436 40 00 att man skall installera en jordfelsbrytare. Om ert system inte har det kan man även välja till att lägga jordfelsbrytaren över hela anläggningen. Man kan även montera flera jordfelsbrytare för att inte lägga allting på en.

J2 Elteknik AB

Vilken typ av golvvärme brukar vi installera? I villa och lägenhet för privatperson brukar vi välja Ebeco eller Thorin & Thorin. Kunden har givetvis beslutande rätt i frågan. Det kan vara så att man fördrar ett visst fabrikat.

När det kommer till LED spotlights är fabrikatet Designlight. Dom har flera olika typer av ljuskällor och lösningar beroende på vad det är ni söker.

Något som även förekommer vid tillfällen är LED strip. Både som allmänljus och dekorationsljus. Valet av märke från våran sida är Vanpee.

Har ni några funderingar?

Tveka inte att kontakta oss.

 

Vi har erfarenheten av hundratals badrum

Begär gärna referenser eller tips från oss

Sov gott om kvällen, använd J2!

Dom flesta projekt vi utför i badrum är tillsammans med dessa samarbetspartners:

Är ni intresserade av våra tjänst inom badrum? Tveka inte kontakta oss via telefon 031-55 15 26 eller mejla.