Belysning

Belysning

Belysning & elektricitet  är något vi räknar med att ha idag, det är lika självklart som att man kan handla mat på ICA eller att det finns rinnande vatten och avlopp. Från kraftproducenten och till våra två hål i väggen är det en lång rad av saker som måste fungera. Det är dock inget vi funderar på idag och det är sällan någon kund tycker att våra vägguttag sitter lite extra snyggt heller. Något som däremot blir alltmer viktigt i dagens samhälle och som faktiskt har varit viktig mer än några år är ljussättning och en energieffektiv belysningslösning.

Belysning

Vi på J2 Elteknik AB har goda kunskaper när det gäller ljussättning, både när det gäller val av armaturer och vilket typ av belysningslösning man skall välja. Till vår hjälp har vi mångårig erfarenhet av ljussättning med downlights, spotlights, lysrör, LED med mera. Vill du veta vilken lumen och lux du har i lokalen idag? Eller så kanske du vill veta vad det blir efter installationen? Det gör vi med hjälp av programmet dialux. Det gör det möjligt för oss att veta resultatet redan innan jobbet är utfört. Vill ni veta mer kontakta oss.

Belysning
Belysning
Belysning
Låt oss hjälpa dig finna ljuset.
Tillsammans med dig hittar vi rätt ljus för rätt plats.
Vi hjälper dig hitta rätt produkter för dina ändamål
Dialux

Vi vet hur ljuset från våra vanligaste ljusarmaturer upplevs, vi vet hur många ljuspunkter som behövs och hur ljuset upplevs. Till vår hjälp har vi även ljusberäkningsprogram som kan visa hur ljuset blir och även hur det skulle bli i en 3D-miljö. Vi installerar armaturer från kända leverantörer såsom: Thorn, SG, Glamox, Osram för att nämna några.

Vi håller oss ständigt uppdaterade om vad som händer i branschen och du kan fråga oss om allt ifrån fördelar/nackdelar, energieffektivisering, LED eller halogen, glödljus, lysrör med mera. Vi ljussätter alltifrån kök och badrum till kontor och utställningshallar.

Vid besök försöker vi alltid få en känsla vad det är du söker efter. I dagens läge handlar det mesta om LED belysning p.g.a deras effektiva sätt och belysa miljön. Angåenge Belysning lämnar vi gärna kostnadsförslag på ditt projekt.

Vi har många referenser och har Sveriges nöjdaste kunder 2015 & 2016.

Belysningslösning

Låt oss komma ut och titta till ert projekt, vi lämnar gärna några tips oh förslag på hur vi tycker ni skall göra med er ljussättning. Vi lämnar gärna även ett sidoanbud som är ett alternativ till hur ni har tänkt er, allting för att visa skillnader på lösningar både ekonomiskt & utförande.

Ta kontroll över din belysningslösning.

Välkommen att kontakta oss för mer information! »

Belysning

Vi arbetar med många belysningsföretag