Laddbox

LADDBOX

Vi kan förse er med laddning

Få en störningsfri laddning till din elbil 

Vi förstår dina behov gällande laddning

Laddbox? Det kan vi på J2 Elteknik AB , vi har utfört flera projekt med att installera laddboxar. När det kommer till biluppladdning vet vi vad vi håller på med. Det finns flera saker man behöver svara på när man skall göra en installation.

Det har mycket med hur skall man göra med mätningen? Är det på din villa kanske du vill veta vad det kostar på ett år att ladda din bil eller så kanske du är en BRF och behöver fakturera aktuell förbrukning. Vi tar fram en lösning för dig och ert speciella behov. Vi är rekommenderade installatörer av Tesla m.m

Vi hjälper dig och din elinstallation av din laddbox. Vi drar fram matningen och ser till att koppla in allting så du enbart behöver tänka på att ladda din elbil.

Kontakta oss

Vad kan vi erbjuda er?

Laddbox

Vi som företag kan installera alla olika typer av fabrikat när det kommer till laddbox och laddboxar. Vi har väldigt bra inköps kanaler och kan erbjuda er flera olika fabrikat för att hitta den bästa ekonomiska lösningen på ert projekt. Har ni redan köpt in en laddbox? Vi installerar den också inga problem.

Egenkontroll

När vi utför arbeten hemma hos dig eller på annan ställe så skriver vi en egenkontroll på varje arbete. Det är för att vi skall kunna veta att vi levererar den bästa kvalitén till våra kunder. Vi har sedan egenkontrollerna lagrade för att kunna visa för dig som kund eller annan instans vid ett senare tillfälle. 

Elmätning

När det kommer till mätning av din laddbox eller laddboxar har vi flera olika sätt för att göra detta. Vi kan sätta en mätare i en speciell laddbox så du kan se förbrukning där. Eller så sätter vi digitalmätare i en kapsling så du kan läsa av den där. Det finns flera olika typer av lösningar för att kunna göra detta, vi lämnar givetvis kostnadsfria förslag när vi är på på plats.

Mätinsamlingsenhet

När man har flera elmätare behöver vi en insamlingsenhet för att kunna ta hand om all information. Det finns även här flera sätt att skickade vidare informationen till dig om du vill få det digitalt. Det är en stor fördel om du har flera laddboxar för att kunna hålla reda på förbrukningen på ett smidigt sätt på alla. Helst om det är så att dom skall vidare faktureras till tredje part. Vi har lösningar för både sim och nätverkstyper. 

Personal

Vi som företag är egentligen inget speciellt, det som gör oss på J2 Elteknik AB speciella är våran duktiga personal. När vi vann första upplagan av Årets Elföretag i Sverige 2015 så var det ett stort kvitto på att våra kunder är nöjda med personalen som är ute och arbetar. Att vi ett år senare kunde försvara guldet och vinna igen var ett ännu större kvitto på att personalen på J2 Elteknik AB är speciell, inte bara lokalt mätt utan nationellt. Vi var det ända företaget som lyckades att försvara guldet.

Kontoret

Är det något ni undrar över eller kanske vill boka in ett möte så gör ni det på 031-55 15 26 eller info@j2elteknik.se. Skulle vi inte hinna svara så ringer vi upp så snabbt vi kan, därför tycker vi att det är det bästa sättet för er som kunder att kontakta oss via mejl vid första instans. Välkomna

Kontakta oss