Kök

Kök

Kök tillhör några av de vanligaste uppdragen vi får från privatpersoner & byggföretag.

Ibland vill man ha hjälp med att dra fram el till en diskmaskin som skall installeras eller så skall hela köket bytas ut. Vi lägger tillsammans med dig som kund ribban för hur mycket som skall göras med hänsyn tagen till hur mycket effekt du vill kunna ta ut i ditt kök.

Förr i tiden hade man inte så mycket strömkrävande apparater som dagens diskmaskin, spis, ugn, mikro, vattenkokare osv. Ta hjälp av oss redan innan du påbörjar monteringen av ditt kök så blir det både bättre, enklare och billigare. .

Olika lösningar

Varje kök är unikt och det krävs att man planerar sina uttag & belysning. Standard saker som vägguttag för diverse maskiner är inget konstigt men belysning underskåpen skiljer sig från varje projekt. Det är viktigt att vi blir informerade vad det är som är inköpt eller om vi skall ta fram den bästa lösningen.

LED list under skåp är ett väldigt bra och enkelt sätt för att skapa en bra och jämn belysning längs med hela överskåpen.

Placering av uttag eller möjligtvis vägguttag nedfällda i köksön som man kan dra upp. Jag som sagt möjligheterna för fräcka lösningar är många. Vi kan komma med förlag men det viktigaste är att vi vet vad det är fokus på. Är det ekonomi? Är det lite mer design? Eller kanske att man vill lägga pengar på en sak som står ut.

Vi kommer göra allt för att leva upp till namnet bra elektriker. Vi har lyckats förutom med våra fina vinster som ni kan se här.

Är det något ni undrar över kontakta oss eller ring 031-55 15 26