Golvvärme

Golvvärme

Utan att överdriva så är vi det elföretag i Göteborg som lägger flest? Golvvärmeslingor och som dessutom lämnar efter sig en golvvärmeanläggning som inte bara fungerar som den skall utan vi är därtill bäst på dokumentation...

Skämt och sido, vi lägger mycket slingor, både kabel för ingjutning/inspackling samt T2 Reflecta med spårade skivor där man direkt ovanpå kan lägga golvmaterial (klinker, parkett etc).

Låt en behörig elinstallatör lägga din golvvärme
Vi har kunskapen när det kommer till golvvärme
En viktigt del i golvvärme arbetet är att ta kort på installationen

Golvvärme 

En förläggning av T2 Blå på betongplatta.  

Golvvärme

Här har vi lagt T2 Röd i isolecta skivor i ett vardagsrum.

Golvvärme

Värme förlagd i en tvättstuga T2 Blå.

Vad rekommenderar vi?

Om vi får välja golvvärme tenderar det att bli T2 även om Ebeco också förekommer. Varför är det så att vi väljer dessa produkter? 

Kvalité som består. När du lägger golvvärme vill du att det skall hålla år efter år, helt enkelt för att ta upp golvet för att göra om jobbet är väldigt kostsamt. 

Vår erfarenhet och kompetens i området är nyckeln för en bra installation. Det kan vi hjälpa er med. 

Att tänka på

När det kommer till att välja vilken typ av slinga eller rättare sagt hur stor den är skall man räkna effekt per kvadrat. Viktigt är också att tänka på att det krävs mer effekt för att värma upp klinker än vad det gör att värma upp ett trägolv. 

Upplevelsen av ditt badrum består till stor del av hur skönt det är att vistas i utrymmet. Att gå in på ett kallt golv är ingen trevlig upplevelse.  Så låt oss hjälpa dig välja rätt produkt så du kan njuta av din värme.

Kontakta oss