Ge tillbaka

Ge tillbaka – J2 Elteknik AB stöttar lokalt för en bättre framtid.

 

J2 Elteknik AB är ett stabilt företag som har genererat bara bra resultat sedan 2009. En stor faktor till att vi har kunnat göra detta är att vi har alltid fokuserat på hjälpa till och ge tillbaka så mycket vi bara kan. Vi har bland annat varit med och sponsrat Lerums BK med deras hockeydagar tidigare.

 

Sedan lång tid tillbaka har vi varit med och bidragit till Lerums Gymnasium. Vi har hoppat in som lärare under korta perioder då andra lärare har varit borta p.g.a sjukdom eller annan frånvaro. Förutom att ge tillbaka enbart i det avseendet så sponsrar vi även skolan med ekonomisk hjälp för deras projekt. Du kan läsa mer om detta här.

 

Vi alla på J2 Elteknik vet hur viktigt det är att vara där för skolan. Det är vår framtid vi pratar om, och kan vi dra vårt strå till stacken och göra rätt för oss skall vi göra det. Att göra rätt även för nästa generation. Vi vill bygga broar mellan skolan och arbetslivet. Inte enbart för att ge feedback till skolan utan även för att förstå hur skolan fungerar. Det är enkelt att peka finger på saker och ting när man är ute i arbetslivet och säga kommentarer som att skolan är si och skolan är så. Men att vara inblandad i utbildningen ger oss en större förståelse än andra företag i branschen, därför förstår vi även hur viktigt det är att vara där när vi behövs.

 

Sponsor

 

Vi anser att skolan är viktigt och även att det skall finnas något att göra efter skolan. Det måste finnas verksamheter och föreningar som lägger ned deras själar för att folk skall kunna ha skoj och umgås. Givetvis skall vi inte glömma bort den tävlande delen i sporten att alltid förbättra sig själv och sikta mot högre mål som uppskattas väldigt i arbetslivet.

 

Med  det sagt så hjälper vi till lokalt, det är Tollereds Dam lag som vi sponsrar.

 

Vi har en skylt vid på gång vid fotbollsplanen och vi har även trycka på deras match tröjor för denna säsongen 2017.

 

Elinstallatör & ElinstallationElinstallatör & Elinstallation

 

Under årens gång har vi utfört mindre elinstallationer för människor som verkligen behövt men ej haft möjligheten ekonomiskt för att anlita en elinstallatör. Vi nämner inga namn men ni vet och det räcker för oss på J2.

 

Vi skall heller inte glömma är att vi har hjälpt/hjälper ekonomiskt Skaraborgs frivilliga samhällsarbetare och har gjort under många år, deras hemsida hittar du här. Det är privatpersoner som hjälper människor som kommit lite snett i livet och behöver extra stöttning.

 

Angående temat Ge tillbaka, så har vi fyllt våran kvot för 2016, 2017 och 2018.