Elinstallation

Elinstallation

Vi utför elinstallationer i dom flesta miljöer och det är vi glada för. Vi kan erbjuda dig som kund till oss utförande inom villa, lägenhet, kontor, butik, industri, lokal & fastighet. Vi har kunder och samarbetspartners som vi har arbetat i många år.

Ett långvarigt samarbete med våra kunder är något vi  eftersträvar. Att kunna erbjuda den bästa lösningen för din elinstallation gör att vi kan hålla oss konkurrenskraftiga. Det är allting från energieffektiva lösningar, förberedelse för framtiden och andra möjliga förbättringsförslag. 

Fråga oss om det är något ni undrar

Vi älskar elinstallation

Vi underhåller vår kompetens genom utbildningar

Elinstallation - Lydinghielmsgatan 4

Elinstallation - Entrematic

Elinstallation

J2 Elteknik har lång erfarenhet av elinstallationer. Vi utför alla slags elinstallationer som t.ex vid nyproduktioner, ombyggnation, renoveringar av t.ex lägenheter, villor och kontor. Självklart hjälper vi även till med enklare serviceuppdrag som ett trasigt vägguttag hemma eller att man vill komplettera med ett extra element.

Vi håller även på med stora komplicerade styrsystem där det finns många komponenter där anläggningar är komplexa som t.ex butikskyla.

För att kunna erbjuda den största elsäkerheten på våra elinstallationer, har vi har själva gått igenom vilket elmaterial vi vill använda oss av.  Allt material vi levererar uppfyller gällande produktstandard och är givetvis CE-märkt. Genom vår noga omsorg av material får vi sällan reklamationer och detta är vi väldigt stolta över.

J2 Elteknik AB

Vi arbetar bara med kvalitetsmaterial från erkända märken där vi kan garantera ett högkvalitativt resultat på de vi utför inom elinstallation.

J2 Elteknik AB utför elinstallation med miljö, säkerhet och ekonomi i fokus. Vi har goda kunskaper om olika ljuskällor såsom LED, halogen, lysrör med mera. 

Gällande elinstallationsarbeten är det allting från villa installation till industri. Vi har utfört flera villa byggnationsprojekt där nya villa områden har utformats. J2 Elteknik AB utför även många renovering.

Vi större renoveringar har vi utformat ett sätt som gör att vi kan leverera bästa kvalité till enklast möjliga sätt. Vi arbetar aktivt med dropbox systemet som gör det möjligt för oss att dela information med byggföretag och kunden. Det gör att processen blir väldigt enkelt och bra för alla inblandade.

Vi arbetar också aktivt med våra egenkontroller för att säkerställa funktion och kvalité. Vi erbjuder smarta lösningar som både är konkurrenskraftiga och miljövänliga. Vi har även utformat ett arbetssätt på byggnationer som gör att vi med enkelhet kan komma för komplettering vid senare tillfälle.

 

 

Tveka inte att kontakta oss