Om oss

Begynnelsen

J2 Elteknik AB är en elinstallatör utanför Göteborg som startades 2009 av Johan Mårtensson och Johan Backegårdh. Från den första dagen har det varit en vision om ett företag där kunder återkommer. Ett stabilt företag med en stor kundkrets.

Vårt mål är att inneha en kundkrets som består både av privatpersoner och företag. Att kunna utföra arbeten och elinstallation.

Idag har vi en stabil grund att stå på och företaget har expanderat till att bestå av totalt sex duktiga elektriker. Vi får nya kunder varje vecka och dem flesta genom rekommendationer. Vi är stolta och glada då många gamla kunder kommer tillbaka och nya kunder tillkommer efter rekommendationer. Det är ett kvitto på att vi gör bra ifrån oss samt att vi uppfattas positivt på marknaden.

Måndagsmöte

Varje måndagsmorgon träffas alla på företag för ett möte, "måndagsmötet". På vårt möte diskuteras aktuell planering, arbeten som är slutförda. Vi går igenom aktuella elsäkerhetsfrågor och uppdateringar av våran föreskrifter så som SS EN 436 40 00. Vi samtalar om aktuella anbud som vi har lämnat. Stort fokus är på pågående projekt och lösningar, att hela tiden inneha kedjan från leverantör till installatör. Att vi aktivt skall arbeta för att vara konkurrenskraftiga och lämna proffsiga resultat.

Personal

J2 Elteknik AB har en policy att personalen skall gå 2 kurser om året, kurserna bestäms mellan företagsledning och den anställda. Att vilja lära sig är trots allt den viktigaste nyckeln till lyckad utveckling. Företagets kunskap är så stark som den svagaste länken, därför skall alla med.

Alla som är anställda hos J2 är vad J2 Elteknik AB är. Varje person har en nyckelroll på företag och dess framgångar, tillsammans skall vi fortsätta vara dom elektrikerna kunderna vill att vi skall vara.

 

Elinstallatör
Elektriker Göteborg
Elföretag Göteborg & Partille
Ägarstatus

2015 valde Johan Backegårdh att lämna företaget för nya äventyr. Det nya äventyret blev elkonsult på Rejlers AB. Därav blev Johan Mårtensson kvar som ensam ägare.

2017 valde Christer Eriksson att köpa sig in i bolaget och blev en delägare. Christer arbetar kvar som elektriker ute på fältet och Johan Mårtensson sitter som vanligt på kontoret.

J2 Elteknik AB har även en företagspolicy där våra montörer får ta del av vinsten som blir efter bokslut. Därav är alla som arbetar på J2 Elteknik AB "delägare" och gör sitt yttersta för företaget.

Vår målsättning är och kommer alltid att vara nöjda kunder. Den målsättningen gör oss inte unik men våra kunder talar för sig själva.

Det är lätt att komma i kontakt med oss.
Skicka ett mail eller ring oss, 031-55 15 26. Välkommen in i ljuset!

Belysning