Elföretag Ale

Elföretag Ale

Vi lämnar gärna pris på ert arbete. Kontakta oss

Vi har vunnit årets elföretag två år i rad. Ända företaget i Sverige som  lyckats detta.

När något händer kan man räknas med oss.

Vad kan ni förvänta er av oss?

 

När ni anlitar oss som ett elföretag Ale kan ni förvänta er att vi kommer med bred kompetens och yrkesstolthet. Vår personal är erkänt duktiga och dom kommer lyssna till dina behov och lösa arbetsuppgiften så som du önskar.

Vilka arbeten utför vi och vilka arbetar vi för?

Det är båda privatpersoner, företag och kommun som är våra uppdragsgivare och kunder. Vi älskar mixen mellan dom olika och jobbar aktivt för att hålla en jämn balans mellan företag och privatperson. 

Vad är det då vi har utfört som ett elföretag i Ale, dom fem senaste arbeten:

  • Renovering av villa - Privatperson
  • Badrumsrenovering - Företag
  • Utomhusbelysning på en villa - Privatperson
  • Installation av ett kök - Företag
  • Tillägg av enstaka vägguttag i villa - Privatperson

 

Våran styrka är även att vi kan utföra service och entreprenader. Med det menar vi att vi kan utföra dom minsta jobben men även ta nyproduktion och renoveringar. Vi tåls att jämföras med.

Mejla oss

Skillnad på oss och andra?

Den största skillnaden är på det sättet vi arbetar och givetvis våran duktiga personal. 

Vi har sedan starten 2009 tagit fram två olika system som vi jobbar extra hårt med, kontinuerligt. Orderhantering och egenkontroller.

Orderhantering: Från första kontakt med kunden förmedla och ta information angående arbetet på ett enkelt och smart sätt. Det gör vi för att kunna förmedla informationen vidare till montören som skall utföra arbeten. Att veta exakt vad som skall göras och sedan kunna utföra jobbet på  det sättet som gör våran kund nöjd. 

Egenkontroll: Liksom  orderhanteringen så har vi  även här ett system som har arbetats på under många år. Alltid skriva en kontroll på varje utfört arbete. Det är får våran och  kundens säkerhet. Ni skall känna er trygga att anlita oss som ert elföretag Ale.

 

Vi erbjuder som Elföretag Ale följande:

Kraft

När det kommer till kraftförsörjning så kan man undra hur många säkringar och matningar man kan behöva? Vilken storlek skall det vara på kabeln? Hur många ampere skall det vara? Vi hjälper er så att matningarna i er elanläggning blir dom rätta. Vi drar fram ström till din nya diskmaskin, värmepump eller tvättmaskin/torktumlare. Vi på J2 Elteknik AB har mångårig erfarenhet att räkna ut vilken effekt det blir på olika saker och hela anläggningar. Hör av er till oss så tittar vi vad ni behöver och hur vi skall gå tillväga. 

Belysning

Vi har J2 Elteknik AB goda kunskaper när det kommer till ljussättning, både när det gäller val av armaturer & design sedan vilket typ av belysningslösning du skall välja. Vi har mångårig erfarenhet av ljussättning med downlights, spotlights, lysrör, LED med mera. Vi hjälper er tänka rätt när det kommer till vilken ljustemperatur du skall ha på din anläggning. Tips på hur många belysningspunkter det behövs och på vilket sätt man kan placera dom för att det skall bli det bästa resultatet för just dig.

Styr

När det kommer till styrning så arbetar vi inom flera olika områden. Vi hjälper dig med din givare till din panna, styrsystem för din belysning hemma & mer avancerade system. Hemma så finns det många olika styrsystem som KNX, BUS och trådlösa bluetooth styrning. Vi anpassar installationen till det som är bäst för dig, det som både ger dig den effektivaste lösning och den som är trevligast för plånboken. Vi utför även styrningar av större styranläggningar som t.ex matbutiker och skolor, för att styra kylsystemet så rätt det blir rätt temperatur på rätt ställe.

Data

Datainstallationen behöver anpassas efter både dagliga behov men även framtida. Ett helhetstänk när vi presenterar den lösningen vi tycker passar för dig som kund. Det kan vara allting från att välja en typ av snabbhet i kabeln, d.v.s kat5, kat6, kat6a, kat7. Alla dom olika kategorierna sänder och tar emot data i en viss hastighet och det påverkar din anläggning. Sedan är det lämpligt att det finns en sköld på din kabeln? För att motverka störningar från externa källor t.ex kraftledningar och dylikt. 

Kunder

När du skall beställa ett arbete av oss gör du det enklast via mejl eller kontaktformuläret. Givetvis kan du även ringa om du har några funderingar och inte riktigt vet vad det är du behöver få utfört. Ibland kan vi vara tung belastade via telefonen det är därför många gånger det är enklare via mejl eller kontaktformuläret. Om du undrar om vi utför ditt arbete så är troligtvis svaret ja, vi utför det du behöver. Vi arbetar med små service, större renoveringar och nyproduktion upp till 3 miljoner. 

Projektering

Vi utför projekteringsarbeten vid renoveringar av det mindre slaget. Som t.ex vid villa, lägenhet och kontor. Det vi gör då är att vi ser hur din installation är dragen och utförd och sedan ritar vi in vad allting sitter. Har du inte ens påbörjat din installation då är en CAD ritning mycket enklare och billigare att göra. Många gånger gör vi en dold ritning på nyproduktioner av villor för att vi skall själva ha koll på anläggningen. Undrar du över kostnaden på en CAD ritning, tveka inte. Fråga oss.

Måndagsmöte

Hur kan vi se till att vi håller oss uppdatera med våra projekt och alla nya elsäkerhetslager. Det gör vi genom vårt måndagsmöte är att vi träffas nere på kontoret för ett möte där vi går igenom alla pågående, avslutade och nya projekt som är på gång. Vi har en utbildningskvart, som vi på företaget kallar "kvarten". Där repeterar vi saker som kortslutningsströmmar, för impedans och kontinuitetsmätning. Även badrumszoner m.m. Kommer det nya föreskrifter och paragrafer går vi även igenom dom där. Det gör att vi är ett väldigt uppdaterad bolag som anser att personalen är våran viktigaste resurs. 

Öppettider

Våra öppettider är måndag-fredag 07:00-16:00

 
Efter arbetstid hänvisar vi samtal till våra email. Det gör vi för att vi motverkar stress faktor hos våran personal. Stressen har ökat i samhället och vi som företag måste ta kunna motverka detta i den mån det är möjligt för oss. Vid akuta ärenden så hänvisas ni till kontors numret.