Elföretag Göteborg

Elföretag Göteborg

Er rekommendation är vårt mål

Vi lämnar gärna ett kostnadsförslag på ert arbete

Vår personal har yrkesstolthet och kompetens

 

Senaste utföra arbeten som elföretag Göteborg:

  • Renovering av elinstallation villa - Privatperson
  • Nytt styrsystem i en förskola - Företag/Kommun
  • Markbelysning på uppfart - Privatperson
  • Utbyte av belysning på ett kontor - Företag
  • Utbyte av trasigt vägguttag på fasad - Privatperson
  • Tillägg av vägguttag i villa - Privatperson
  • Utbyte av elcentral lägenhet - Privatperson
  • Renovering av fem stycken lägenheter - Företag

 

Detta är ett handplock av våra arbeten. Vi är starka genom vår kompetens och bred. Vi kan anta oss ditt uppdrag och väntar med iver på att du skall kontakta oss.

Hur arbetar vi på J2 Elteknik AB?

 

När vi bildades 2009 var vårt mål att arbeta som elföretag i Göteborg. Vi har sedan dess växt oss starka genom "mun till mun" rekommendationer. 

Vi lägger stort fokus på två saker när det kommer till verksamheten. Det är våra egna system som vi kontinuerligt uppdaterar och förbättrar. Att hålla personalen i bästa trim när det kommer till kompetens. 

Orderhanteringen är något vi är stolta över. Hur vi kan hantera all information vi får av våra kunder i form av bild och text och överföra dessa till en arbetsorder. På ett enkelt sätt veta att vi kan leverera det vi har fått en order på. Det är en stor styrka vi har som elföretag Göteborg.

Egenkontrollerna har funnits med ända sedan start. Dom har uppdateras hela tiden för att vara anpassad till marknaden som den ser ut idag. Varje arbete vi utför skall det vara utförd en egenkontroll. Detta är för att vi som företag skall känna oss säkra på att vi kan leverera kvalité och gott utförda arbeten till våra kunder. 

Vi är nöjda när en rekommendation kommer till oss från en av våra befintliga kunder.

 

Personalen

Hur viktigt vår personal är kan jag inte beskriva i ord. Deras engagemang och vilja att uppehålla en hög yrkesstolthet har även smittas av sig på våra samarbetspartners. 

Vi har utbildningar minst två gånger per år. Personalen får vara med och välja vilka utbildningar vi skall gå, varför är detta då viktigt? Det är en omöjlighet att veta exakt vad varje individ känner sig stark och svag. Även om vi har kompetensblanketter, ingår i vår kvalitetspolicy så är det trots att en dags vara. Kompetens måste hela tiden underhållas och förnyas. 

Det kan vi göra med att se till att personalen får alla verktyg för att kunna utföra sina arbeten med den högsta kompetens.

Det är en av anledningarna till att vi är ett elföretag Göteborg att räkna med.

Vi erbjuder som Elföretag Göteborg följande:

Kraft

När det kommer till kraftförsörjning så kan man undra hur många säkringar och matningar man kan behöva? Vilken storlek skall det vara på kabeln? Hur många ampere skall det vara? Vi hjälper er så att matningarna i er elanläggning blir dom rätta. Vi drar fram ström till din nya diskmaskin, värmepump eller tvättmaskin/torktumlare. Vi på J2 Elteknik AB har mångårig erfarenhet att räkna ut vilken effekt det blir på olika saker och hela anläggningar. Hör av er till oss så tittar vi vad ni behöver och hur vi skall gå tillväga. 

Belysning

Vi har J2 Elteknik AB goda kunskaper när det kommer till ljussättning, både när det gäller val av armaturer & design sedan vilket typ av belysningslösning du skall välja. Vi har mångårig erfarenhet av ljussättning med downlights, spotlights, lysrör, LED med mera. Vi hjälper er tänka rätt när det kommer till vilken ljustemperatur du skall ha på din anläggning. Tips på hur många belysningspunkter det behövs och på vilket sätt man kan placera dom för att det skall bli det bästa resultatet för just dig.

Styr

När det kommer till styrning så arbetar vi inom flera olika områden. Vi hjälper dig med din givare till din panna, styrsystem för din belysning hemma & mer avancerade system. Hemma så finns det många olika styrsystem som KNX, BUS och trådlösa bluetooth styrning. Vi anpassar installationen till det som är bäst för dig, det som både ger dig den effektivaste lösning och den som är trevligast för plånboken. Vi utför även styrningar av större styranläggningar som t.ex matbutiker och skolor, för att styra kylsystemet så rätt det blir rätt temperatur på rätt ställe.

Data

Datainstallationen behöver anpassas efter både dagliga behov men även framtida. Ett helhetstänk när vi presenterar den lösningen vi tycker passar för dig som kund. Det kan vara allting från att välja en typ av snabbhet i kabeln, d.v.s kat5, kat6, kat6a, kat7. Alla dom olika kategorierna sänder och tar emot data i en viss hastighet och det påverkar din anläggning. Sedan är det lämpligt att det finns en sköld på din kabeln? För att motverka störningar från externa källor t.ex kraftledningar och dylikt. 

Kund

När du skall beställa ett arbete av oss gör du det enklast via mejl eller kontaktformuläret. Givetvis kan du även ringa om du har några funderingar och inte riktigt vet vad det är du behöver få utfört. Ibland kan vi vara tung belastade via telefonen det är därför många gånger det är enklare via mejl eller kontaktformuläret. Om du undrar om vi utför ditt arbete så är troligtvis svaret ja, vi utför det du behöver. Vi arbetar med små service, större renoveringar och nyproduktion upp till 3 miljoner. 

Projektering

Vi utför projekteringsarbeten vid renoveringar av det mindre slaget. Som t.ex vid villa, lägenhet och kontor. Det vi gör då är att vi ser hur din installation är dragen och utförd och sedan ritar vi in vad allting sitter. Har du inte ens påbörjat din installation då är en CAD ritning mycket enklare och billigare att göra. Många gånger gör vi en dold ritning på nyproduktioner av villor för att vi skall själva ha koll på anläggningen. Undrar du över kostnaden på en CAD ritning, tveka inte. Fråga oss.

Måndagsmöte

Hur kan vi se till att vi håller oss uppdatera med våra projekt och alla nya elsäkerhetslager. Det gör vi genom vårt måndagsmöte är att vi träffas nere på kontoret för ett möte där vi går igenom alla pågående, avslutade och nya projekt som är på gång. Vi har en utbildningskvart, som vi på företaget kallar "kvarten". Där repeterar vi saker som kortslutningsströmmar, för impedans och kontinuitetsmätning. Även badrumszoner m.m. Kommer det nya föreskrifter och paragrafer går vi även igenom dom där. Det gör att vi är ett väldigt uppdaterad bolag som anser att personalen är våran viktigaste resurs. 

Öppettider

Våra öppettider är måndag-fredag 07:00-16:00

 
Efter arbetstid hänvisar vi samtal till våra email. Det gör vi för att vi motverkar stress faktor hos våran personal. Stressen har ökat i samhället och vi som företag måste ta kunna motverka detta i den mån det är möjligt för oss. Vid akuta ärenden så hänvisas ni till kontors numret.