Elföretag Olofstorp

Elföretag Olofstorp

Elföretag Olofstorp

Vi på J2 Elteknik AB är ett Elföretag Olofstorp som har funnits sedan 2009. Vi har aktivt arbetat för att utföra elinstallationer på ett konkurrenskraftig sätt. Att installera kvalité till ett rimligt pris är det mottot vi har arbetet efter och det gör vi även nu. Att vi skall kunna erbjuda våra kunder hållbara & energieffektiva lösningar. Det gör oss inte unika men våra kunder talar sitt tydliga språk. Vi är ett Elföretag Olofstorp att räkna med.

Vi tar ansvar för våra installationer. Vi vill vara stolta över det vi har utfört och det är därför vi har våra egenkontroller. El-behörigheten har vi på företaget och ni kan få det via mejl eller så kan ni fråga Elsäkerhetsverket. Dom sistnämnda har även kommit med nya regler angående "elsäkerhetslagen" där varje elföretag måste innehava en egenkontrollplan för sin verksamhet. Det välkomnar vi på J2 Elteknik AB då vi har haft en sådan sedan länge. Vi vill vara ditt självklara val av Elföretag Olofstorp. 

Mejla oss

Egenkontrollen

Vi som Elföretag Olofstorp har tagit fram en alldeles egen kontroll där vi testar vårt utförda arbete. Efter varje utfört arbete skall vi skriva en kontroll där vi kontrollerar det vi har utfört. Vilka testningar o.s.v vi har gjort och notera värden på elinstallationen. Det är vad du får av oss om du anlitar oss som Elföretag Olofstorp. Vi kan skicka testerna till dig efter avslutat arbete om du som kund vill detta, annars sparar vi dom på kontoret. 

Den största anledning till att använda oss är våran personal. Väldigt duktigt och driftig personal som innehar både yrkesstolthet och engagemang. Det vittnar dom fina priserna vi har fått om. Årets Elföretag i Sverige 2015 & 2016. Vårt sätt att arbeta med en extern server som gör det möjlig för oss att dela information på ett enkelt och snabbt sätt. Det är en styrka vi har som Elföretag Olofstorp då information i dagens läge är väldigt viktigt. Allting från extra info från dig som kund, till produktblad angående en specifik produkt.

 

 

Vi erbjuder som Elföretag Olofstorp följande:

Kraft

När det kommer till kraftförsörjning så kan man undra hur många säkringar och matningar man kan behöva? Vilken storlek skall det vara på kabeln? Hur många ampere skall det vara? Vi hjälper er så att matningarna i er elanläggning blir dom rätta. Vi drar fram ström till din nya diskmaskin, värmepump eller tvättmaskin/torktumlare. Vi på J2 Elteknik AB har mångårig erfarenhet att räkna ut vilken effekt det blir på olika saker och hela anläggningar. Hör av er till oss så tittar vi vad ni behöver och hur vi skall gå tillväga. 

Belysning

Vi har J2 Elteknik AB goda kunskaper när det kommer till ljussättning, både när det gäller val av armaturer & design sedan vilket typ av belysningslösning du skall välja. Vi har mångårig erfarenhet av ljussättning med downlights, spotlights, lysrör, LED med mera. Vi hjälper er tänka rätt när det kommer till vilken ljustemperatur du skall ha på din anläggning. Tips på hur många belysningspunkter det behövs och på vilket sätt man kan placera dom för att det skall bli det bästa resultatet för just dig.

Styr

När det kommer till styrning så arbetar vi inom flera olika områden. Vi hjälper dig med din givare till din panna, styrsystem för din belysning hemma & mer avancerade system. Hemma så finns det många olika styrsystem som KNX, BUS och trådlösa bluetooth styrning. Vi anpassar installationen till det som är bäst för dig, det som både ger dig den effektivaste lösning och den som är trevligast för plånboken. Vi utför även styrningar av större styranläggningar som t.ex matbutiker och skolor, för att styra kylsystemet så rätt det blir rätt temperatur på rätt ställe.

Data

Datainstallationen behöver anpassas efter både dagliga behov men även framtida. Ett helhetstänk när vi presenterar den lösningen vi tycker passar för dig som kund. Det kan vara allting från att välja en typ av snabbhet i kabeln, d.v.s kat5, kat6, kat6a, kat7. Alla dom olika kategorierna sänder och tar emot data i en viss hastighet och det påverkar din anläggning. Sedan är det lämpligt att det finns en sköld på din kabeln? För att motverka störningar från externa källor t.ex kraftledningar och dylikt. 

Arbetsbeställning 

När du skall beställa ett arbete av oss gör du det enklast via mejl eller kontaktformuläret. Givetvis kan du även ringa om du har några funderingar och inte riktigt vet vad det är du behöver få utfört. Ibland kan vi vara tung belastade via telefonen det är därför många gånger det är enklare via mejl eller kontaktformuläret. Om du undrar om vi utför ditt arbete så är troligtvis svaret ja, vi utför det du behöver. Vi arbetar med små service, större renoveringar och nyproduktion upp till 3 miljoner. 

Projektering

Vi utför projekteringsarbeten vid renoveringar av det mindre slaget. Som t.ex vid villa, lägenhet och kontor. Det vi gör då är att vi ser hur din installation är dragen och utförd och sedan ritar vi in vad allting sitter. Har du inte ens påbörjat din installation då är en CAD ritning mycket enklare och billigare att göra. Många gånger gör vi en dold ritning på nyproduktioner av villor för att vi skall själva ha koll på anläggningen. Undrar du över kostnaden på en CAD ritning, tveka inte. Fråga oss.

Elföretag Olofstorp

Måndagsmöte

Hur kan vi se till att vi håller oss uppdatera med våra projekt och alla nya elsäkerhetslager. Det gör vi genom vårt måndagsmöte är att vi träffas nere på kontoret för ett möte där vi går igenom alla pågående, avslutade och nya projekt som är på gång. Vi har en utbildningskvart, som vi på företaget kallar "kvarten". Där repeterar vi saker som kortslutningsströmmar, för impedans och kontinuitetsmätning. Även badrumszoner m.m. Kommer det nya föreskrifter och paragrafer går vi även igenom dom där. Det gör att vi är ett väldigt uppdaterad bolag som anser att personalen är våran viktigaste resurs. 

Öppettider

Våra öppettider är måndag-fredag 07:00-16:00

 
Efter arbetstid hänvisar vi samtal till våra email. Det gör vi för att vi motverkar stress faktor hos våran personal. Stressen har ökat i samhället och vi som företag måste ta kunna motverka detta i den mån det är möjligt för oss. Vid akuta ärenden så hänvisas ni till kontors numret.