Elinstallation Anneberg

Elinstallation Anneberg

 

Elinstallation Anneberg

 

Att utöva Elinstallation Anneberg menar vi med att vi arbetar i dom flesta miljöerna och anläggningarna. Det är allting från villa till industri t.ex lägenheter, butiker, kontor m.m. Att vi är ett välkomnande företag som verkligen tar hand om sina kunder. Vi arbetar aktivt med att vara heltäckande i både service och utförande. 2009 slog vi upp portarna och har sedan dess införskaffat oss en stabil grund att stå på, både ekonomiskt och kundmässigt. 

Elinstallation Anneberg behöver man el-behörig för att få utföra, givetvis har vi på J2 Elteknik AB detta. Det går att söka på Elsäkerhetsverkets hemsida för att få detta bekräftat eller så kan vi så klart skicka behörighetsintyget  om ni vill. Nya regler har släpps av elsäkerhetsverket som gör att varje företag måste ha en egenkontrollplan för deras verksamhet. Det har vi alltid haft på J2 Elteknik AB och vi har givetvis skickat in den till Elsäkerhetsverket. Du kan vara trygg med oss som utför din Elinstallation Anneberg.

 

Mejla oss

Personal

 

För att god Elinstallation Anneberg så behövs engagerad och kompetent personal. Finns det på J2 Elteknik AB? Att säga att vi har det själva är alltid väldigt enkelt att göra, men kunderna har sagt till. Vi är framröstade till Årets Elföretag 2015 & 2016.Att företaget har vunnit priset är inte sanningen. Det är personalen på J2 Elteknik AB som har gjort det möjligt för oss att vinna dessa fina utnämningar och priser.

Yrkesstoltheten och kunskapen har burit fram J2. Hur arbetar vi då? Vi har tagit fram ett system där en egenkontroll måste skrivas på varje utfört arbete. För att våra kunder skall känna sig trygga med att deras anläggning blir gjord på rätt sätt. Givetvis är det en trygghet för oss på J2 Elteknik AB att veta att jobben är utförda på rätt sätt. Det för oss är en rätt utförd Elinstallation Anneberg.

 

 

Vad kan vi erbjuda dig inom Elinstallation?

Kraft

När det kommer till kraftförsörjning så kan man undra hur många säkringar och matningar man kan behöva? Vilken storlek skall det vara på kabeln? Hur många ampere skall det vara? Vi hjälper er så att matningarna i er elanläggning blir dom rätta. Vi drar fram ström till din nya diskmaskin, värmepump eller tvättmaskin/torktumlare. Vi på J2 Elteknik AB har mångårig erfarenhet att räkna ut vilken effekt det blir på olika saker och hela anläggningar. Hör av er till oss så tittar vi vad ni behöver och hur vi skall gå tillväga. 

Belysning

Vi har J2 Elteknik AB goda kunskaper när det kommer till ljussättning, både när det gäller val av armaturer & design sedan vilket typ av belysningslösning du skall välja. Vi har mångårig erfarenhet av ljussättning med downlights, spotlights, lysrör, LED med mera. Vi hjälper er tänka rätt när det kommer till vilken ljustemperatur du skall ha på din anläggning. Tips på hur många belysningspunkter det behövs och på vilket sätt man kan placera dom för att det skall bli det bästa resultatet för just dig.

Styr

När det kommer till styrning så arbetar vi inom flera olika områden. Vi hjälper dig med din givare till din panna, styrsystem för din belysning hemma & mer avancerade system. Hemma så finns det många olika styrsystem som KNX, BUS och trådlösa bluetooth styrning. Vi anpassar installationen till det som är bäst för dig, det som både ger dig den effektivaste lösning och den som är trevligast för plånboken. Vi utför även styrningar av större styranläggningar som t.ex matbutiker och skolor, för att styra kylsystemet så rätt det blir rätt temperatur på rätt ställe.

Data

Datainstallationen behöver anpassas efter både dagliga behov men även framtida. Ett helhetstänk när vi presenterar den lösningen vi tycker passar för dig som kund. Det kan vara allting från att välja en typ av snabbhet i kabeln, d.v.s kat5, kat6, kat6a, kat7. Alla dom olika kategorierna sänder och tar emot data i en viss hastighet och det påverkar din anläggning. Sedan är det lämpligt att det finns en sköld på din kabeln? För att motverka störningar från externa källor t.ex kraftledningar och dylikt. 

Arbetsbeställning 

När du skall beställa ett arbete av oss gör du det enklast via mejl eller kontaktformuläret. Givetvis kan du även ringa om du har några funderingar och inte riktigt vet vad det är du behöver få utfört. Ibland kan vi vara tung belastade via telefonen det är därför många gånger det är enklare via mejl eller kontaktformuläret. Om du undrar om vi utför ditt arbete så är troligtvis svaret ja, vi utför det du behöver. Vi arbetar med små service, större renoveringar och nyproduktion upp till 3 miljoner. 

Projektering

Vi utför projekteringsarbeten vid renoveringar av det mindre slaget. Som t.ex vid villa, lägenhet och kontor. Det vi gör då är att vi ser hur din installation är dragen och utförd och sedan ritar vi in vad allting sitter. Har du inte ens påbörjat din installation då är en CAD ritning mycket enklare och billigare att göra. Många gånger gör vi en dold ritning på nyproduktioner av villor för att vi skall själva ha koll på anläggningen. Undrar du över kostnaden på en CAD ritning, tveka inte. Fråga oss.

Elinstallation Anneberg

Måndagsmöte

Hur kan vi se till att vi håller oss uppdatera med våra projekt och alla nya elsäkerhetslager. Det gör vi genom vårt måndagsmöte är att vi träffas nere på kontoret för ett möte där vi går igenom alla pågående, avslutade och nya projekt som är på gång. Vi har en utbildningskvart, som vi på företaget kallar "kvarten". Där repeterar vi saker som kortslutningsströmmar, för impedans och kontinuitetsmätning. Även badrumszoner m.m. Kommer det nya föreskrifter och paragrafer går vi även igenom dom där. Det gör att vi är ett väldigt uppdaterad bolag som anser att personalen är våran viktigaste resurs. 

Öppettider

Våra öppettider är måndag-fredag 07:00-16:00

 
Efter arbetstid hänvisar vi samtal till våra email. Det gör vi för att vi motverkar stress faktor hos våran personal. Stressen har ökat i samhället och vi som företag måste ta kunna motverka detta i den mån det är möjligt för oss. Vid akuta ärenden så hänvisas ni till kontors numret.