Elinstallation Hisingen

Elinstallation Hisingen

 

Elinstallation Hisingen

 

Vi arbetar och utför Elinstallation Hisingen på många olika platser och miljöer. Det är allting från industri - villa, förutom det så är det så klart i lägenheter, butiker, kontor och fastigheter. J2 Elteknik AB är ett stabilt elföretag som har funnits sedan 2009 och har sedan dess byggt en stabil grund av kunder. Kunderna består av både privatpersoner och företag.

För att vi skall kunna utföra Elinstallation Hisingen så behövs så klart el-behörighet och det har vi på J2 Elteknik AB. Du kan få ett intyg skickat av oss eller så kan du sök på Elsäkerhetsverket. Dom sistnämnda har även gått ut med nya regler som gäller från 2017 där man skall innehava en egenkontrollplan för att få idka Elinstallation Hisingen, nej då inte bara Hisingen utan hela Sverige. Det tycker vi på J2 Elteknik AB är en bra sak då vi har haft detta sedan länge. Elinstallation Hisingen när den är som bäst!

 

Mejla oss

Personalen

 

Det som har gjort oss på J2 till ett starkt och framgångsrikt bolag är våran duktiga personal. Dom innehar både yrkesstolthet och engagemang. Deras resultat är väldigt bra till varje utfört arbete. Personalen bar fram J2 Elteknik AB till att vinna Årets Elföretag i hela Sverige 2015 & 2016. Det är ett kvitto på personalen på J2 är verkligen något utöver det vanliga.

Vad är det förutom personalen som gör J2 starka? Det är vårt arbetssätt där vi har egenkontrollen som vår starkaste vapen. Vi fyller i våran egen framtagna egenkontroll som är anpassad till verksamheten, det gäller varje utfört arbete och även Elinstallation Hisingen. På det sättet kan vi säkra elanläggningarna och företaget kan vara trygga när deras personal är ute och arbetar.

Vad kan vi erbjuda dig inom Elinstallation?

Kraft

När det kommer till kraftförsörjning så kan man undra hur många säkringar och matningar man kan behöva? Vilken storlek skall det vara på kabeln? Hur många ampere skall det vara? Vi hjälper er så att matningarna i er elanläggning blir dom rätta. Vi drar fram ström till din nya diskmaskin, värmepump eller tvättmaskin/torktumlare. Vi på J2 Elteknik AB har mångårig erfarenhet att räkna ut vilken effekt det blir på olika saker och hela anläggningar. Hör av er till oss så tittar vi vad ni behöver och hur vi skall gå tillväga. 

Belysning

Vi har J2 Elteknik AB goda kunskaper när det kommer till ljussättning, både när det gäller val av armaturer & design sedan vilket typ av belysningslösning du skall välja. Vi har mångårig erfarenhet av ljussättning med downlights, spotlights, lysrör, LED med mera. Vi hjälper er tänka rätt när det kommer till vilken ljustemperatur du skall ha på din anläggning. Tips på hur många belysningspunkter det behövs och på vilket sätt man kan placera dom för att det skall bli det bästa resultatet för just dig.

Styr

När det kommer till styrning så arbetar vi inom flera olika områden. Vi hjälper dig med din givare till din panna, styrsystem för din belysning hemma & mer avancerade system. Hemma så finns det många olika styrsystem som KNX, BUS och trådlösa bluetooth styrning. Vi anpassar installationen till det som är bäst för dig, det som både ger dig den effektivaste lösning och den som är trevligast för plånboken. Vi utför även styrningar av större styranläggningar som t.ex matbutiker och skolor, för att styra kylsystemet så rätt det blir rätt temperatur på rätt ställe.

Data

Datainstallationen behöver anpassas efter både dagliga behov men även framtida. Ett helhetstänk när vi presenterar den lösningen vi tycker passar för dig som kund. Det kan vara allting från att välja en typ av snabbhet i kabeln, d.v.s kat5, kat6, kat6a, kat7. Alla dom olika kategorierna sänder och tar emot data i en viss hastighet och det påverkar din anläggning. Sedan är det lämpligt att det finns en sköld på din kabeln? För att motverka störningar från externa källor t.ex kraftledningar och dylikt. 

Arbetsbeställning 

När du skall beställa ett arbete av oss gör du det enklast via mejl eller kontaktformuläret. Givetvis kan du även ringa om du har några funderingar och inte riktigt vet vad det är du behöver få utfört. Ibland kan vi vara tung belastade via telefonen det är därför många gånger det är enklare via mejl eller kontaktformuläret. Om du undrar om vi utför ditt arbete så är troligtvis svaret ja, vi utför det du behöver. Vi arbetar med små service, större renoveringar och nyproduktion upp till 3 miljoner. 

Projektering

Vi utför projekteringsarbeten vid renoveringar av det mindre slaget. Som t.ex vid villa, lägenhet och kontor. Det vi gör då är att vi ser hur din installation är dragen och utförd och sedan ritar vi in vad allting sitter. Har du inte ens påbörjat din installation då är en CAD ritning mycket enklare och billigare att göra. Många gånger gör vi en dold ritning på nyproduktioner av villor för att vi skall själva ha koll på anläggningen. Undrar du över kostnaden på en CAD ritning, tveka inte. Fråga oss.

Elinstallation Hisingen

Måndagsmöte

Hur kan vi se till att vi håller oss uppdatera med våra projekt och alla nya elsäkerhetslager. Det gör vi genom vårt måndagsmöte är att vi träffas nere på kontoret för ett möte där vi går igenom alla pågående, avslutade och nya projekt som är på gång. Vi har en utbildningskvart, som vi på företaget kallar "kvarten". Där repeterar vi saker som kortslutningsströmmar, för impedans och kontinuitetsmätning. Även badrumszoner m.m. Kommer det nya föreskrifter och paragrafer går vi även igenom dom där. Det gör att vi är ett väldigt uppdaterad bolag som anser att personalen är våran viktigaste resurs. 

Öppettider

Våra öppettider är måndag-fredag 07:00-16:00

 
Efter arbetstid hänvisar vi samtal till våra email. Det gör vi för att vi motverkar stress faktor hos våran personal. Stressen har ökat i samhället och vi som företag måste ta kunna motverka detta i den mån det är möjligt för oss. Vid akuta ärenden så hänvisas ni till kontors numret.