Elinstallation Kungälv

Elinstallation Kungälv

 

Elinstallation Kungälv

 

Vi som företag utför Elinstallation Kungälv och med det menas att vi arbetar inom dom flesta miljöer. Det är allting från lägenhet till fastighet och industri. Givetvis arbetar vi även i villa, kontor och butik. Hur länge har J2 funnits? J2 formades 2009 och har med åren vuxit sig starka både i kundkrets och ekonomiskt. Ett företag att lita på helt enkelt. 

För att kunna utföra Elinstallation Kungälv så behövs så klart en el-behörighet och det har vi. Du kan få den skickad som intyg av oss eller så kan du besöka Elsäkerhetsverket för att titta efter. Elsäkerhetsverket har även kommit ut med nya regler 2017 där det gäller för alla elföretag som skall utföra elarbeten i Sverige att dom har en egenkontrollplan. Det tycker vi på J2 är väldigt bra då vi har haft en länge. Är vi ditt val för din Elinstallation Kungälv?

 

Mejla oss

Kompetens + Yrkesstolthet = WIN

 

Det lilla extra som vi kan erbjuda våra kunder och deras Elinstallation Kungälv är våran väldigt duktiga personal. Men säger inte alla så om deras personal? Det tror jag så klart dom gör men det är faktiskt inte vi som företag som säger det. Det är nämnligen Sveriges kunder till elföretag som har röstat fram oss till Årets Elföretag i hela Sverige. Inte bara en gång utan två gånger 2015 & 2016. 

Det gör att vi som företag kan säga att vi har den bästa personalen vi kan få. Vad är det mer annorlunda på J2? Det är våra egenkontroller, vi fyller nämligen i dom efter varje utfört arbete. Där skriver man i vad man har testat och att allting fungerar och är rätt. Den är speciellt framtagen av oss för att passa vår verksamhet och Elinstallation Kungälv, nej då inte bara Kungälv men alla våra arbeten.

 

Vad kan vi erbjuda dig inom Elinstallation?

Kraft

När det kommer till kraftförsörjning så kan man undra hur många säkringar och matningar man kan behöva? Vilken storlek skall det vara på kabeln? Hur många ampere skall det vara? Vi hjälper er så att matningarna i er elanläggning blir dom rätta. Vi drar fram ström till din nya diskmaskin, värmepump eller tvättmaskin/torktumlare. Vi på J2 Elteknik AB har mångårig erfarenhet att räkna ut vilken effekt det blir på olika saker och hela anläggningar. Hör av er till oss så tittar vi vad ni behöver och hur vi skall gå tillväga. 

Belysning

Vi har J2 Elteknik AB goda kunskaper när det kommer till ljussättning, både när det gäller val av armaturer & design sedan vilket typ av belysningslösning du skall välja. Vi har mångårig erfarenhet av ljussättning med downlights, spotlights, lysrör, LED med mera. Vi hjälper er tänka rätt när det kommer till vilken ljustemperatur du skall ha på din anläggning. Tips på hur många belysningspunkter det behövs och på vilket sätt man kan placera dom för att det skall bli det bästa resultatet för just dig.

Styr

När det kommer till styrning så arbetar vi inom flera olika områden. Vi hjälper dig med din givare till din panna, styrsystem för din belysning hemma & mer avancerade system. Hemma så finns det många olika styrsystem som KNX, BUS och trådlösa bluetooth styrning. Vi anpassar installationen till det som är bäst för dig, det som både ger dig den effektivaste lösning och den som är trevligast för plånboken. Vi utför även styrningar av större styranläggningar som t.ex matbutiker och skolor, för att styra kylsystemet så rätt det blir rätt temperatur på rätt ställe.

Data

Datainstallationen behöver anpassas efter både dagliga behov men även framtida. Ett helhetstänk när vi presenterar den lösningen vi tycker passar för dig som kund. Det kan vara allting från att välja en typ av snabbhet i kabeln, d.v.s kat5, kat6, kat6a, kat7. Alla dom olika kategorierna sänder och tar emot data i en viss hastighet och det påverkar din anläggning. Sedan är det lämpligt att det finns en sköld på din kabeln? För att motverka störningar från externa källor t.ex kraftledningar och dylikt. 

Arbetsbeställning 

När du skall beställa ett arbete av oss gör du det enklast via mejl eller kontaktformuläret. Givetvis kan du även ringa om du har några funderingar och inte riktigt vet vad det är du behöver få utfört. Ibland kan vi vara tung belastade via telefonen det är därför många gånger det är enklare via mejl eller kontaktformuläret. Om du undrar om vi utför ditt arbete så är troligtvis svaret ja, vi utför det du behöver. Vi arbetar med små service, större renoveringar och nyproduktion upp till 3 miljoner. 

Projektering

Vi utför projekteringsarbeten vid renoveringar av det mindre slaget. Som t.ex vid villa, lägenhet och kontor. Det vi gör då är att vi ser hur din installation är dragen och utförd och sedan ritar vi in vad allting sitter. Har du inte ens påbörjat din installation då är en CAD ritning mycket enklare och billigare att göra. Många gånger gör vi en dold ritning på nyproduktioner av villor för att vi skall själva ha koll på anläggningen. Undrar du över kostnaden på en CAD ritning, tveka inte. Fråga oss.

Elinstallation Kungälv

Måndagsmöte

Hur kan vi se till att vi håller oss uppdatera med våra projekt och alla nya elsäkerhetslager. Det gör vi genom vårt måndagsmöte är att vi träffas nere på kontoret för ett möte där vi går igenom alla pågående, avslutade och nya projekt som är på gång. Vi har en utbildningskvart, som vi på företaget kallar "kvarten". Där repeterar vi saker som kortslutningsströmmar, för impedans och kontinuitetsmätning. Även badrumszoner m.m. Kommer det nya föreskrifter och paragrafer går vi även igenom dom där. Det gör att vi är ett väldigt uppdaterad bolag som anser att personalen är våran viktigaste resurs. 

Öppettider

Våra öppettider är måndag-fredag 07:00-16:00

 
Efter arbetstid hänvisar vi samtal till våra email. Det gör vi för att vi motverkar stress faktor hos våran personal. Stressen har ökat i samhället och vi som företag måste ta kunna motverka detta i den mån det är möjligt för oss. Vid akuta ärenden så hänvisas ni till kontors numret.